Sport

MM Stoica, dialog de senzație cu Pink: “Am vorbit ore întregi!”. Cum l-a încurajat înaintea unui meci istoric pentru fotbalul românesc

MM Stoica a povestit un dialog de senzație avut cu Pink, celebra cântăreață din SUA, care l-a încurajat înainte de meciul dintre Rangers și Unirea Urziceni, de pe Ibrox.
27.12.2021 | 19:38
MM Stoica dialog de senzatie cu Pink Am vorbit ore intregi Cum la incurajat inaintea unui meci istoric pentru fotbalul romanesc
MM Stoica, dialog de senzație cu Pink. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului își amintește cu drag întâlnirea cu vedeta americană, care urma să țină un concert chiar în perioada în care Unirea Urziceni o înfrunta pe Rangers la Glasgow.

Din spusele lui Mihai Stoica, chiar dacă Pink nu se pricepea la fotbal, i-a spus că va câștiga meciul fără emoții, ceea ce s-a și întâmplat, formația antrenată atunci de Dan Petrescu se impunea cu 4-1, producând un șoc imens în Champions League.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, dialog de senzație cu Pink

MM Stoica a povestit un dialog cu Pink, celebra cântăreață din SUA, alături de care a vorbit cu o seară înainte ca Unirea Urziceni să facă un meci fantastic pe Ibrox Stadium, împotriva lui Rangers, în grupele Champions League.

„Cu o seară înaintea meciului, cu noi în hotel era Pink, celebra cântăreață Pink! Eu mărturisesc că nu sunt familiarizat, am rămas pe Freddie Mercury, cu Pink Floyd.

ADVERTISEMENT

Ăştia erau disperați și ziceau ’Bă, e Pink! Bă, tu îți dai seama?’. Le-am spus «Şi eu ce să-i fac, dacă e Pink?! Mi-au arătat cine e Pink. Avea concert la Glasgow și mai erau bilete doar la 160 de lire bucata!

Şi ne-am întâlnit cu ea. Am stat foarte mult de vorbă cu ea, am vorbit ore întregi. Eu eram agitat și la un moment dat îmi spune:

ADVERTISEMENT

’Nu te mai agita. O să-i bateţi pe ăştia de o să-i rupeţi!’. I-am răspuns ’Tu nu ai cum să înțelegi. Aici nu e ca pe scenă. Tu știi sigur că o să ai succes, că ești Pink.

Noi sigur n-o să avem succes. Ăştia sunt mult mai buni decât noi’”, a spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„A avut dreptate Pink, nu noi!”

MM Stoica a continuat și a spus că Pink și-a păstrat părerea pe care a spus-o la început, și anume că Unirea Urziceni va câștiga meciul lejer, ceea ce s-a și întâmplat, deși nimeni nu se aștepta la un asemenea rezultat.

„Ea nu prea știa exact care e treaba. Spunea ’Da, dar învață-i să lovească, să dea cu cotul!’”.

„I-am spus că așa ar lua roșu jucătorii, dar a adăugat că «Nu se pune problema. Îi bateţi de îi rupeţi!». A avut dreptate Pink, nu noi”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT