ADVERTISEMENT
Sport

MM Stoica, pus la zid: „Un plângăcios. Ăsta nu e rol de manager, e de bufon”

Mihai Stoica a devenit inamicul public numărul unu după ratarea titlului cu FCSB. Un fost fundaș al roș-albaștrilor îl desființează pe managerul general.
Autor: Bogdan Solomon | 19.05.2021 | 13:31
MM Stoica, pus la zid: „Un plângăcios. Ăsta nu e rol de manager, e de bufon”
Managerul general al roș-albaștrilor este atacat din toate părțile. Sursa foto: sportpictures.eu

Mihai Stoica nu mai are liniște după ce echipa sa a ratat titlul de campioană pentru al șaselea an consecutiv. Înfuriat la culme de această contraperformanță istorică, Valeriu Răchită s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa managerului general.

ADVERTISEMENT

Doar plânge și mai scrie câte ceva pe Facebook. Ăsta nu e rol de manager, e de bufon. Lucrurile se schimbă la FCSB în funcție de toanele patronului, a răbufnit fostul fundaș al roș-albaștrilor, care a lăudat, în schimb, campioana CFR Cluj.

În urma victoriei de la Botoșani, scor 1-0, elevii lui Edi Iordănescu s-au distanțat la șase puncte de rivali și au devenit campioni pentru al patrulea an la rând. Vor primi, însă, trofeul abia săptămâna viitoare, chiar la finalul derby-ului cu FCSB.

MM Stoica, desființat de Valeriu Răchită după ce FCSB a ratat titlul: „Un plângăcios. Ăsta nu e rol de manager, e de bufon”

Managerul de la CFR, Marian Copilu, are mult mai multă putere de decizie decât «copilul» de la FCSB, plângăciosul, care doar plânge și mai scrie câte ceva pe Facebook. Fac referire la poziția de manager, dacă ești manager general ai putere.

ADVERTISEMENT

Lucrurile se schimbă la FCSB în funcție de toanele patronului. Dar Marian Copilu este un manager care nu iese în presă, pe care nu îl vedem cu istericale. Își face treaba, susține antrenorul în fața patronului și are un cuvânt de spus la aducerea și plecarea jucătorilor. 

Asta înseamnă să fii manager general. Așa, să scrii pe Facebook și să te mai cerți cu cineva pe la televizor… ăsta nu e rol de manager, e de bufon.

De ce are CFR această serie de 4 titluri? Pentru că este un club structurat profesionist. La FCSB, deși plătesc sume de bani pe jucători și vând foarte bine, uite că de 6 ani se uită la alții cum ridică trofee deasupra capului”, a declarat Valeriu Răchită la Pro X.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: „Nu am libertatea să fac transferuri. Mă implic cât mi se permite”

De altfel, Mihai Stoica a recunoscut, într-un dialog live cu suporterii pe rețelele de socializare, că nu mai are ultimul cuvânt în privința transferurilor făcute de FCSB, cum se întâmpla în sezoanele anterioare.

Eu nu decid cine vine și cine pleacă de la Steaua. A fost o vreme, dar asta e situația. Nu am libertatea să fac transferuri! Eu mă implic cât mi se permite”, i-a explicat managerul general unui fan al roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Nu mă mai consult cu MM și antrenorii”

Chestionat pe marginea subiectului, Gigi Becali a ținut să sublinieze la rândul său că nu se va mai consulta cu nimeni în privința transferurilor și chiar a dezvăluit noile ținte ale echipei sale. Un jucător al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe se numără printre ele.

Nu știu când iau titlul, eu iau milioanele. Dacă am 10 milioane în cont, o să cumpăr și eu doi, trei, patru jucători de 27, 28 de ani, de anvergură mare. Cred că o să vină Ștefan, ăsta de la Sepsi, o să vină și Crețu.

ADVERTISEMENT

Am dat OK-ul pentru ei. Cred că o să luăm vreo 4-5 jucători. Luăm patru, cinci jucători, că nu putem lua campionatul cu copii. Dacă făceam ce știam eu, Andrei Burcă era la mine.

Dacă făceam ce știam, Ciprian Deac era la mine. Dar m-am consultat cu cineva și am văzut ce înseamnă asta. Nu mă mai consult cu MM și antrenorii. M-am consultat și l-am luat pe Golofca, nu mai vreau”, a declarat patronul vicecampioanei.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT