Sport

MM Stoica aplaudă strategia Botoșaniului: „E meritul lui Valeriu Iftime, care l-a pus antrenor pe Marius Croitoru”

MM Stoica aplaudă strategia Botoșaniului, după ce moldovenii au reușit să îl vândă pe Bogdan Racovițan în Polonia, la Rakow, club la care a ajuns și Deian Sorescu.
28.01.2022 | 09:32
MM Stoica aplauda strategia Botosaniului E meritul lui Valeriu Iftime care la pus antrenor pe Marius Croitoru
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului consideră că Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, are meritul de a-l numi antrenor principal pe Marius Croitoru.

Mihai Stoica a recunoscut că nu s-a gândit niciodată că Marius Croitoru va deveni antrenor, însă este plăcut impresionat de performanțele acestuia.

ADVERTISEMENT

MM Stoica aplaudă strategia Botoșaniului

MM Stoica aplaudă strategia Botoșaniului de a face transferuri pe sume bune pentru club, cu jucători care la un moment dat nu suscitau niciun interes din partea cluburilor, cum s-a întâmplat și în cazul lui Bogdan Racovițan.

„A venit de nicăieri, care nu avea meciuri la seniori până la 20 de ani, dar asta face Croitoru. Are o baghetă magică și face jucători de 500, 700 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

E doar meritul lui Valeriu Iftime, care l-a pus antrenor pe Croitoru, eu nici nu mă gândeam că el se va apuca de antrenorat.

Și la meciul cu Sepsi, Croitoru a folosit doi atacanți care practic erau lăsați de fotbal, iar Mailat, care nu mai prea jucase a dat o pasă frumoasă de gol. E mare lucru ce face el”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

În campionatul Poloniei, în afară de Deian Sorescu și Bogdan Racovițan mai evoluează Sergiu Hanca (Cracovia) și Bogdan Țîru (Jaggielonia).

  • 21 de ani are Bogdan Racovițan

Bogdan Racovițan va fi coleg în Polonia cu Deian Sorescu

La scurt timp după ce Rakow l-a transferat pe Deian Sorescu de la Dinamo, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, polonezii l-au transferat și pe Bogdan Racovițan.

ADVERTISEMENT

Tânărul fundaș „resuscitat” de FC Botoșani are dublă cetățenie, fiind născut la Dijon și a evoluat pentru a doua formație a francezilor, însă nu a făcut pasul cel mare către echipa principală.

FC Botoșani a profitat de moment și l-a adus pe Racovițan în iarna anului 2021, iar de atunci, sub comanda lui Marius Croitoru, acesta a ajuns la un nivel atât de bun, încât să fie urmărit de cluburi din Europa, nu doar din România.

Bogdan Racovițan are un gol în 22 de meciuri jucate pentru FC Botoșani în Casa Pariurilor Liga 1 și are patru prezențe pentru România U21, pentru care a marcat tot un gol.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Bogdan Racovițan, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT