Sport

MM Stoica, răspuns acid pentru Cristi Balaj în războiul FCSB / CFR Cluj: ”O să vadă că minciunile nu țin. El este conducător de 3 luni, eu de 30 de ani”

Cristi Balaj i-a ironizat pe rivalii de la FCSB după remiza cu FC Voluntari, în urmă căreia CFR Cluj se poate încorona campioană dacă o bate pe U Craiova, dar MM Stoica nu i-a rămas dator și i-a dat un răspuns tăios.
15.05.2022 | 22:59
MM Stoica raspuns acid pentru Cristi Balaj in razboiul FCSB  CFR Cluj O sa vada ca minciunile nu tin El este conducator de 3 luni eu de 30 de ani
Cristi Balaj i-a ironizat pe rivalii de la FCSB după remiza cu FC Voluntari, în urmă căreia CFR Cluj se poate încorona campioană dacă o bate pe U Craiova, dar MM Stoica nu i-a rămas dator și i-a dat un răspuns tăios. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Președintele ardelenilor a spus că nu se aștepta ca ”roș-albaștrii” să facă atât de multe puncte și este de părere că golul egalizator reușit de Voluntari, deși dintr-o poziție de ofsaid, este corect pentru că este interpretat prin faptul că se dă credit atacantului.

Cristi Balaj, pus la punct de MM Stoica

Așa cum era de așteptat, replica a venit imediat. Managerul general de la FCSB, MM Stoica, a pus tunurile pe Cristi Balaj și l-a făcut mincinos pentru ce a afirmat despre reușita celor de la Voluntari.

ADVERTISEMENT

”A făcut o greşeală în cel mai crunt moment pentru noi. Văd mulţi specialişti din arbitraj, că Balaj o să vadă că minciunile nu ţin. El e de trei luni conducător. Eu, de 30 de ani. Nu se dă credit atacului când e ofsaid, se dădea când nu se discuta despre ofsaid. Nu m-a deranjat Balaj, doar că eu în 30 de ani nu am minţit niciodată, poate şi de asta am rezistat.

Nu poţi rezista când minţi, să spui că se dă credit atacului. E ofsaid, nu e aşa. E dezamăgire cruntă şi toată lumea comentează cum ar trebui să ne criticăm noi jucătorii. Păi de ce să ne criticăm jucătorii dacă Avram vede faza şi ridică fanionul.

ADVERTISEMENT

Nu mai avem ce să criticăm, că se termină meciul. Nu-i fac absolut niciun proces de intenţie lui Avram. Mereu am spus că este unul dintre cei mai buni arbitri asistenţi din România, doar că a făcut o greşeală în cel mai crunt moment pentru noi, o greşeală care într-o măsură foarte mare ne costă titlul”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Stoica îi reproșează lui Avram că a văzut perfect faza

Managerul general al vicecampioanei României a ținut să-l felicite pe ”centralul” Horațiu Feșnic pentru prestația avută la întâlnirea cu FC Voluntari, dar crede că eroarea lui Valentin Avram este una de neînțeles.

ADVERTISEMENT

”Titlul s-a decis, dacă se decide în seara asta, în urma unor erori de arbitraj. Pledoaria mea s-a încheiat. Nu mai ce să discut despre jucători când sunt greşeli de arbitraj. Dacă Costin era în poziţie regulamentară puteam să discut.

Din absolut toată inima îl felicit pe Horaţiu Feşnic pentru cum a arbitrat. Nici nu mă interesează că am avut penalty la Tănase. A arbitrat excepţional. Faza de la golul doi nu mi se pare grea. Vederea lui nu e obturată. Îl vede exact pe Costin în ofsaid.

ADVERTISEMENT

Asta e situaţia şi aşa s-a scris istoria unui campionat. Avram e un asistent excepţional, tocmai de asta trebuie discutat. Vreau să remarc nu doar meciul ăsta. Un arbitru asistent, care e un star al arbitrajului românesc: Ferencz Tunyogi”, a încheiat MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru Câștigător Liga 1: 7,00 este cota pentru ”FCSB campioană”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT