Sport

MM Stoica, răspuns acid pentru omul care a râs de FCSB: „Pe ăla l-a eliminat Unirea Dej”

Meciul câștigat aseară de FCSB, 1-0 în deplasare cu Chindia Târgoviște, meci care a contat pentru etapa a 11-a a Ligii I, continuă să suscite reacții, unul dintre cei care și-au exprimat punctul de vedere fiind Vasile Miriuță, director tehnic al formației Minaur Baia Mare.
02.10.2021 | 15:34
MM Stoica raspuns acid pentru omul care a ras de FCSB Pe ala la eliminat Unirea Dej
ADVERTISEMENT

Vicecampioana s-a impus greu de tot, golul fiind marcat de Constantin Budescu, din penalty, în minutul 90+7. Asta deși echipa bucureșteană a evoluat în superioritate din minutul 8, după eliminarea lui Kocic în urma unui fault dur la Crețu.

Vasile Miriuță, directorul tehnic al echipei de Liga a III-a Minaur Baia Mare, a reacționat după partida de aseară, considerând că maniera de arbitraj a fost tendențioasă.

ADVERTISEMENT

Arbitrul dădea cartonașe galbene la mișto

Să spunem că penalty-ul a fost, dar a fost o eliminare gratuită la Chindia și a mai fost un cot al lui Crețu unde nu s-a dat nimic. A fost o manieră șmecherească. În a doua repriză, arbitrul dădea cartonașe galbene la mișto.

Dacă se juca 11 la 11, poate FCSB n-ar fi câștigat. Se bucurau de parcă au câștigat Champions League. Te bucuri că bați așa Chindia? E o victorie mincinoasă. Nu am nimic cu ei, dar FCSB juca mai bine înainte.

ADVERTISEMENT

FCSB juca mai bine înainte să vină Edi Iordănescu, echipa arăta mai bine. Asta e părerea mea. De mult timp am spus, nu e prima dată, și înaintea meciului cu Chindia am spus că FCSB joacă slab”, a declarat Vasile Miriuță, la Look Sport.

Schelălăieli adânci

Afirmațiile lui nu puteau rămâne fără răspuns. În cursul zilei de azi, Mihai Stoica, managerul FCSB, a anunțat pe contul de facebook că „Despre ce s-a întâmplat aseară și despre reacțiile unora – orbiți de ură, senili sau doar foarte proști – facem un live next week. Unii cu vreo 28 suporteri online, noi cu vreo 2800”.

ADVERTISEMENT

Unul dintre utilizatori i-a adus la cunoștință oficialului echipei bucureștene că, după meciul de aseară, „Erau cu schelălăieli adânci… Miriuță și un prezentator sportiv, de-l știe lumea din vedere…”.

Mihai Stoica nu a dorit să se implice, pe moment, în acest subiect, singura lui replică fiind că „pe ăla l-a eliminat în baraj Unirea Dej (nu pe prezentatorul sportiv)”. El a făcut referire la faptul că Minaur Baia Mare a pierdut duelul de promovare în Liga a II-a, fiind învinsă de Unirea Dej cu scorul general de 3-1, după cele două manșe.

ADVERTISEMENT

„Degeaba ai jucători de valoare, dacă mulți nu te respectă”

Nu este prima dată când Miriuță face comentarii despre activitatea altor echipe. Nu mai departe de jumătatea lunii iulie, el a vorbit despre șansele la titlu ale FCSB la momentul respectiv.

Ce să te mai mire?! Până nu-ți pui un antrenor de valoare, nu ai nicio șansă la campionat, numai printr-o minune să fie Craiova și CFR moartă, să nu facă nimic. Ăsta e adevărul, degeaba ai jucători de valoare, dacă mulți nu te respectă pentru că nu ai personalitate și că știu că patronul ia deciziile.

Nu că mă deranjează, dar vor fi mereu antrenori care vor accepta să vină la FCSB și să știe că vor fi direct secunzi, iar asta nu e bine pentru nimeni, nici pentru ei, nici pentru campionat, nici pentru echipa respectivă”, a spus Miriuță, tot la Look Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 1,35 este cota pentru „1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT