Sport

MM Stoica, replică acidă la adresa lui Victor Angelescu: „Vă situați la limita ridicolului cu reproșurile”

MM Stoica i-a dat replica lui Victor Angelescu. Patronul Rapidului și-a exprimat nemulțumirea la Fanatik Superliga în privința numărului de bilete primite de Rapid cu FCSB.
09.11.2022 | 12:36
MM Stoica replica acida la adresa lui Victor Angelescu Va situati la limita ridicolului cu reprosurile
Mihai Stoica îi dă replica lui Victor Angelescu pe tema biletelor la derby-ul FCSB - Rapid, 3-1. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în derby-ul etapei cu numărul 17 din SuperLiga. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-1 în fața Rapidului. Victor Angelescu a criticat în termeni duri la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI decizia celor de la FCSB de a pune la dispoziție doar 2.400 de bilete fanilor Rapidului pentru partida de pe Arena Națională. MM Stoica i-a oferit replica prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare.

MM Stoica, replică pentru acționarul Rapidului: „Talentatul domn Angelescu…”

FCSB, pregătită de la margine de Mihai Pintilii, a obținut categoric cele trei puncte în fața Rapidului. MM Stoica a reacționat tăios la adresa adresa suporterilor rapidului, după meciul de pe Arena Națională. Managerul general al celor de la FSCB i-a dat replica și lui Victor Angelescu. Acționarul Rapidului a fost nemulțumit de strategia celor de la FCSB de a acorda doar 2.400 de bilete fanilor giuleșteni.

ADVERTISEMENT

„Talentatul domn Angelescu, cel de a văzut sute de mii de meciuri, zice că suntem vechi și nu știm că e 2022 afară. Pentru că de ce? Pentru că le-am dat bilete la limita minimă. Adică 2400.

Păi da, domnule patron secund la Rapid, dar voi, care sunteți noi, ne-ați dat 600 în tur. Faceți un calcul sumar și veți descoperi că vă situați la limita ridicolului cu reproșurile.

ADVERTISEMENT

Data viitoare vom face reciprocitate pe peluze dacă vreți. O să fie 2023, dar vom face eforturi să ne updatăm”, a scris MM Stoica, pe pagina personală de Facebook.

MM Stoica i-a răspuns lui Victor Angelescu. Acționarul Rapidului s-a dezlănțuit la Fanatik Superliga

A doua zi, după înfrângerea dureroasă în fața FCSB-ului, Victor Angelescu a intervenit telefonic în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Acționarul Rapidului a atacat-o dur pe vicecampioana României pe tema biletelor puse la dispoziție pentru suporterii „alb-vișiniilor”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Nu am avut nicio discuție cu domnul Șucu să scoatem echipa de pe teren. Nu sunt scandări normale. Trebuia oprit meciul mai devreme ca să atragă atenția, dar nu ne-am gândit să scoatem echipa de pe teren. Eu cu domnul Șucu n-am avut această discuție sus.

Au fost dinainte de meci scandări. Galeriile știți că vin mai devreme. S-a cântat nonstop. Și la început și în minutul 10 și în 17. Nu poți să nu oprești. Trebuie să facă mai devreme ce a făcut în minutul 34. În primul rând au dat doar strictul necesar de bilete și pe lângă asta ni le-au dat și la cucuieții din deal. Nu e normal, dar a fost decizia lor și nu comentez.

ADVERTISEMENT

Toți de acolo sunt pe vechi. Sunt aceiași de acum 25 de ani. Poate când o să vină alții mai noi și o să se trezească și o să își dea seama că suntem în 2022… Până atunci, ei asta știu să facă, asta fac”, a spus Victor Angelescu.

Înțepături între Gigi Corsicanu și Gheorghe Mustață și în meciul din tur

Strategia celor de la FCSB, de a pune la dispoziție doar 2.400 de bilete pentru meciul cu Rapid, a venit ca răspuns după incidentele de la partida din tur. Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului l-a criticat dur în FANATIK pe Gigi Corsicanu, liderul galeriei giuleștene înainte de meciui din vară, câștigat de Rapid, scor 2-0.

„Suntem supărați pentru că lăsăm foarte mulți suporteri acasă, dar noi știam despre ce vorba și că așa vor face. Noi ne-am pregătit pentru cele 600 de bilete. Evident că vom face spectacolul nostru, mai ales că nu am mai fost de mult timp în Giulești. 

„Le-a fost frică că o să fim mulți. Ei știu de anul trecut când am fost 9.800. Nu se așteptau să umplem peluza. Și acum cele 2.400 de bilete, mai lăsam acasă câteva mii. Dar nu e niciun fel de problemă. Știam că asta vor să facă după discuția mea cu Bocciu ca să ne dea peluza. 

„Imediat la două zile am aflat că nu ne vor da biletele. Nu știu dacă s-a discutat la nivel de galerie, eu știu că de două săptămâni vom avea 600 de bilete. Nu mi-am făcut planuri pe toată peluza. Dacă le-a fost frică, nu e problemă. 600 o să fim cât 6.000. Era un avantaj foarte mare pentru ei! Voi îmi dați 2.400, noi vă dăm 13.000 de bilete! Acum o să vedem și noi câte bilete le dăm”, a fost o parte din mesajul lui Mustață pentru Gigi Corsicanu în FANATIK.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.55 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT