MM Stoica revine pe instagram, după derby-ul cu CFR: “#3gamesleft”. Foto

Eduard Nicolae Popa   
în FCSB
01/05/2018, 17:25
MM Stoica revine pe instagram, după derby-ul cu CFR: “#3gamesleft”. Foto
Mihai Stoica a stat pe banca tehnică la derby-ul campionatului

MM Stoica a postat pe instagram şi a distribuit pe facebook o nouă poză, de data asta după derby-ul cu CFR Cluj. Directorul sportiv al FCSB pare să se fi inspirat de la coregrafia 3D a Peluzei Roş-Albaştre de la partida de pe Arena Naţională.

Astfel, Meme a postat o imagine sugestivă, în care apare alături de antrenorul Nicolae Dică. În fotografie, MM Stoica și Dică privesc în dreapta, iar în direcția privilor lor a fost editată o cupă aurie, pe care este inscripționat numărul 27 – cel al titlurilor pe care le-ar aduna FCSB în palmares, dacă va câștiga titlul în acest sezon. A însoțit fotografia cu hashtag-ul: #3gamesleft, tradus “au mai rămas 3 meciuri”.

Mihai Stoica s-a inspirat de la coregrafia galeriei din derby-ul cu CFR Cluj

Titlul cu numărul 27 a fost și tema coregrafiei galeriei celor de la FCSB la derby-ul cu CFR Cluj. “Istoria continuă cu noi”, a fost mesajul bucureștenilor, sub o peluză umplută cu pancarte strălucitoare, în culorile roșu, albastru și auriu. Deasupra peluzei a fost ridicată o imagine care prezenta figură a unui ultras și numărul 27, sub care erau actuala siglă a clubului și cea pe care FCSB o avea pe când avea dreptul de a folosi numele Steaua.

FCSB a egalat scorul în prelungiri în partida cu CFR Cluj prin fundaşul Bogdan Planici, motiv pentru care roş-albaştrii au rămas pe primul loc în Liga 1 şi au şansă importantă la titlu.

Închide ×