Sport

MM Stoica s-a săturat să comenteze declarațiile lui Nicolae Dică: „Am și eu o limită! Închei, că iar mă enervez”

Mihai Stoica s-a săturat să comenteze declarațiile făcut de Nicolae Dică la scurt timp după despărțirea de FCSB.
15.11.2022 | 08:45
MM Stoica sa saturat sa comenteze declaratiile lui Nicolae Dica Am si eu o limita Inchei ca iar ma enervez
MM Stoica s-a săturat să comenteze declarațiile lui Nicolae Dică. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat unde Nicolae Dică a greșit și care a fost motivul pentru care jucătorii s-au plâns de antrenamentele lui.

MM Stoica s-a săturat să comenteze declarațiile lui Nicolae Dică

MM Stoica s-a săturat să comenteze declarațiile lui Nicolae Dică, explicând că nu mai își dorește să analizeze situația creată, care îl și enervează, de altfel:

ADVERTISEMENT

„Despre discuțiile pe care Dică le-a creat cred că s-au încheiat lucrurile. Tot ce a avut de spus Pintilii i-a spus. Și acum închei, că iar mă enervez și fac o emisiune din care ies multe vizualizări. Am și eu o limită!

Dacă ar fi după Gigi, un jucător s-ar antrena opt ore pe zi. Eu i-am spus lui Dică faptul că jucătorii își caută alibiuri, de-aia spun că lucrează tactic. El nu a abdicat de la principiul ăsta”.

ADVERTISEMENT

„El nu greșea, dar se întâmplă să ai jucători care să nu înțeleagă bine ce le spui, că nu sunt atenți. Nu zic de jucătorii noștri. Dar vorbești cu unul străin și nu înțelege și se uită pe cer după un avion decolat de la Otopeni”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Dacă mă asculți, ai ceva cu mine sau te crezi mai presus”

MM Stoica a continuat și a spus că l-a avertizat pe Nicolae Dică, însă acesta nu l-a ascultat: „Dacă în 30 de ani de când sunt în fotbal i-am pierdut degeaba, înseamnă că sunt un prost.

ADVERTISEMENT

Dacă tu lucrezi cu mine și nu vrei să mă asculți, înseamnă că ori ai ceva cu mine, ori te crezi mai presus decât mine”.

„Când echipa nu joacă, trebuie să mai schimbe ceva. Am avut multe discuții cu antrenorii. Noi nu avem prime, cred că suntem singura echipă din România. La Urziceni, aveam primă și când beam apă plată”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la FC Botoșani – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT