Gigi nu-şi uită FRATELE mai mic! Cum l-a SALVAT pe MM

Gigi Becali nu şi-a uitat fratele mai mic şi, aşa cum era normal pentru un filantrop de calibrul şefului de la Steaua, i-a sărit în ajutor lui Mihai Stoica, fostul manager al clubului campion....
29.05.2014 | 12:14
Gigi nusi uita FRATELE mai mic Cum la SALVAT pe MM

Gigi Becali nu şi-a uitat fratele mai mic şi, aşa cum era normal pentru un filantrop de calibrul şefului de la Steaua, i-a sărit în ajutor lui Mihai Stoica, fostul manager al clubului campion. MM este într-o mare încurcătură financiară de cînd este la închisoare, pentru că familia sa se baza în exclusivitate pe veniturile sale. Care acum au dispărut. Becali a aflat de dificultăţile pe care le înfruntă omul său şi nu a ezitat să-i rezolve problema.

Stoica nu i-a recunoscut problemele lui Gigi

Zilele trecute, Gigi Becali a aflat de la televizor că Mihai Stoica o duce din ce în ce mai rău. „Se uita la televizor, la Poarta Albă, atunci cînd a auzit că Meme a spus în faţa judecătorilor că trebuie să-l elibereze pentru că fata sa trăieşte acum doar din ce bani îi mai trimit bunicii ei, care sînt pensionari. Aproape că înnebunise. Ne-a şi zis la telefon: <Păi bine, bă, adică eu i-am ajutat pe toţi şi tocmai pe Memeul să-l las acum la greu, care a fost lîngă mine mereu? De ce nu mi-o fi zis el mie direct, nu ştiu!>”, a dezvăluit pentru FANATIK.RO o sursă din apropierea patronului stelist.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Bonus: trei salarii şi, unic, primă de titlu

Becali a făcut un calcul şi le-a ordonat oamenilor săi de încredere să ia legătura cu fosta soţie a lui Mihai Stoica pentru a stabili cum doreşte să primească banii pe care latifundiarul i-a pregătit. În acest moment, fostul oficial al Stelei nu mai este angajat oficial pentru că odată cu pedeapsa cu închisoarea i-a fost retras dreptul de a mai deţine o funcţie în fotbal. Totuşi, Gigi Becali a decis să-i achite salariul pe toată perioada petrecută de MM în puşcărie, adică 30.000 de euro! Aceşti bani vor ajunge la familia lui MM în cel mai scurt timp, dar surprizele nu se opresc aici. Şeful Stelei a decis să-i acorde lui Stoica şi o primă pentru cîştigarea campionatului, undeva în jurul a 25.000 de euro, iar asta se va întîmpla chiar dacă echipa nu se va califica în grupele Ligii Campionilor! Spre deosebire de fostul lor manager, jucătorii campioanei nu vor primi nici un ban pentru triumful din Liga I decît dacă se califică în cea mai importantă competiţie a Europei.

Vineri, MM poate fi liber!

Vestea bună a picat într-un moment potrivit, pentru că în aceste zile liniştea lui Mihai Stoica e greu încercată de apropierea termenului de judecată de vineri, 30 mai, cînd fostul oficial stelist poate fi eliberat. MM contestă decizia de a fi trimis la închisoare, motivul fiind simplu: a fost condamnat doar prin prisma noului Cod Penal, în timp ce legea spune că inculpaţii vor fi judecaţi în funcţie de legea mai favorabilă. Iar în cazul lui favorabil era vechiul Cod Penal, cel care îi asigura prescrierea faptelor şi, practic, achitarea.