Sport

Mihai Stoica, reacţie după calificarea lui David Popovici într-o nouă finală: „Dacă mie mi-e ruşine să vorbesc, oare cum le-o fi decidenţilor care l-au ignorat?”

MM Stoica sare la gâtul șefilor CSA Steaua după victoria imensă obținută de David Popovici la Campionatul Mondial de la Budapesta, la proba de 200 metri liber.
21.06.2022 | 20:00
Mihai Stoica reactie dupa calificarea lui David Popovici intro noua finala Daca mie mie rusine sa vorbesc oare cum leo fi decidentilor care lau ignorat
MM Stoica sare la gâtul șefilor CSA Steaua după victoria lui David Popovici. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
21-06-2022
17:01

Mihai Stoica, reacţie după calificarea lui David Popovici într-o nouă finală

Mihai Stoica a oferit o nouă reacție dură la adresa CSA Steaua după ce David Popovici s-a calificat într-o nouă finală la Campionatul Mondial de la Budapesta.

„Dacă mie mi-e rușine să vorbesc despre un fenomen ca David Popovici, oare cum le-o fi decidenților care l-au ignorat, fiind ocupați să angajeze în armata română fotbaliști liberi de contract?”, a scris MM Stoica pe contul personal de Facebook.

Managerul general al FCSB-ului atrage atenția asupra salariilor mari pe care CSA Steaua, club din eșalonul secund și care nu are drept de promovare, le plătește unor fotbaliști anonimi, în condițiile în care David Popovici a fost lăsat să plece la Dinamo.

MM Stoica sare la gâtul șefilor CSA Steaua după victoria lui David Popovici

MM Stoica și Basarab Panduru au comentat victoria lui David Popovici de la Campionatul Mondial de la Budapesta, iar managerul general al vicecampioanei României i-a atacat dur pe șefii CSA Steaua:

ADVERTISEMENT

„Am auzit un singur fragment pe final, că e mai bun decât Michael Phelps. Cum am spus că suntem norocoși să fim contemporani cu Messi și Ronaldo, așa spun că suntem norocoși să fim contemporani cu acest copil.

Noi eram foarte bucuroși că s-a calificat în finală. Înotul e un sport practicat de lume, nu e un sport oarecare, la fel și performanța lui.

ADVERTISEMENT

La David Popovici și imnul sună bine. Mai sună uneori și când îți iei 3-0 de la Muntenegru”.

„E absolut excepțional, s-a maturizat mai repede, e un sport care necesită un antrenament intens. Există niște sporturi… acum, la sporturile de echipă te mai poți antrena din când în când așa și-așa, dar aici nu ai voie să te antrenezi prost.

ADVERTISEMENT

În Ghencea e un bazin excepțional, dar cei de la CSA Steaua care plătesc milioane pe salariile unor fotbaliști anonimi, nu au vrut să-l țină pe acest copil minunat, care a ajuns la Dinamo”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

David Popovici a oferit un interviu eveniment pentru FANATIK, în care a vorbit despre dorințele sale pe plan profesional și personal.

ADVERTISEMENT

„E incredibil!”

Basarab Panduru s-a arătat încântat de felul în care a reușit David Popovici, la doar 17 ani, să domine categoric o cursă dificilă, făcând astfel o performanță uriașă pentru România.

„Nu mă gândeam chiar la aur, dar mă gândeam că după Olimpiadă va ajunge departe. E incredibil!

Nu vine de nicăieri, el are o pregătire bună în străinătate”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT