Sport

MM Stoica și Basarab Panduru, despre posibila plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „Eu traduc așa declarațiile lui!”

Mihai Stoica și Basarab Panduru au vorbit despre posibila plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj și despre contrele cu Neluțu Varga.
19.09.2022 | 23:45
MM Stoica si Basarab Panduru despre posibila plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj Eu traduc asa declaratiile lui
MM Stoica și Basarab Panduru au vorbit despre posibila plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate care este planul lui Neluțu Varga și ce fost selecționer vrea să pună în locul lui Dan Petrescu.

MM Stoica și Basarab Panduru au vorbit despre posibila plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

MM Stoica a analizat declarațiile lui Dan Petrescu înainte de meciul CFR-ului cu FC Argeș, scor 1-0, explicând ce vrea de fapt tehnicianul de la patronul Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

„Eu traduc declarația lui Neluțu Varga așa. Vrei să pleci, pleacă, dar nu iei niciun ban. Vrei să stai? Stai, dar fă rezultate.

Dacă bate în seară asta, se rezolvă problemele. La noi va fi liniște, am și jucat, am și pierdut ca deobicei, nu e nicio problemă”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Antrenorii mari pleacă pe 10-20 de milioane de euro!”

Basarab Panduru a vorbit la finalul meciului și consideră că Dan Petrescu are dreptate să țină la clauzele sale din contract, dând exemplu antrenorii din campionatele puternice, ale căror clauze de reziliere sunt respectate în integralitate:

„Ăia mari nu pleacă decât pe sume mari de 10-20 de milioane de euro. La noi mereu a fost așa, ca antrenorii să plece pe nimic.

ADVERTISEMENT

Petrescu asta spune cu alte cuvinte, adică să fie dat afară dacă vor să-l dea afară, dar să-i plătească exact ce îi scrie în contract. Discursul lui a fost influențat de rezultatul din seara asta. Dacă pierdea era un alt discurs”.

„Uite exemplu Balint la Craiova. A avut clauze, dar a plecat pe 2-3 salarii plătite în avans. Cam așa e la noi!

ADVERTISEMENT

Eu nu vreau să plece Petrescu din campionatul nostru, pentru că e un antrenor foarte bun. Mă așteptam și la un mesaj mai bun din partea lui Ciprian Deac, liderul echipei”, a mai spus Basarab Panduru.

„Am un contract pe doi, care trebuie respectat. Nu mă gândesc să plec!”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT