Sport

MM Stoica şi Dumitru Dragomir, contre dure de la distanţă: ”Nu știe nimic. Stai pe şantierele tale” / ”A fost atârnător, o slugă”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, și fostul șef de la LPF, Dumitru Dragomir, s-au contrat dur după eșecul roș-albaștrilor 1-2 în Conference League cu Viking Stavanger. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele.
19.08.2022 | 22:00
MM Stoica si Dumitru Dragomir contre dure de la distanta Nu stie nimic Stai pe santierele tale  A fost atarnator o sluga
Dumitru Dragomir l-a contrat dur pe Mihai Stoica după ce oficialul FCSB l-a trimis la muncă pe șantier. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica și Dumitru Dragomir își încordează mușchii și își aruncă cuvinte grele după declarațiile ultimului vis-a-vis de jocul echipei FCSB, învinsă joi în Conference League de norvegienii de la Viking Stavanger.

Dumitru Dragomir a criticat jocul FCSB, Mihai Stoica l-a trimis… în construcții

Înfrângerea echipei FCSB 1-2 cu Viking a fost comentată de majoritatea oamenilor de fotbal. Chiar dacă roș-albaștrii păstrează șanse de calificare, fostul șef al Ligii profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a criticat jocul roș-albaștrilor pe care l-a catalogat ”un haos de nedescris”.

ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, a ieșit la atac și i-a sugerat lui Dragomir să-și vadă de afacerile în construcții și să nu mai facă analiza tactică a echipei FCSB.

”Vorbeşte Dumitru Dragomir de toată lumea că n-are ce să facă. Stai domne pe şantierele tale şi vezi de treabă că ai 80 de ani aproape! A condus o ligă şi ce făcea? A făcut ceva să vorbească de tactică, zici că și antrenor și fotbalist a fost, te doare capul, le-a făcut pe toate.

ADVERTISEMENT

Dar nici nu mă interesează ce spune Dumitru Dragomir… a ajuns și el să facă analiză tactică. Tot ce spune e un nonsens, habar n-are. Nu înțeleg nimic din ce spune.

E haos în gândirea lui. Nu știe nimic. În ce calitate vorbește? Cinci în spate? Ce cinci în spate? Niciun cinci în spate. A zis că am jucat noi cu 5”, a izbucnit Mihai Stoica la Orangesport.

ADVERTISEMENT

Replica lui Dumitru Dragomir a venit fără menajamente

Fostul șef de la Liga Profesionistă este unul dintre cei mai versați oameni care au activat în fotbalul românesc. Dumitru Dragomir este recunoscut pentru reacțiile acide pe care le are atunci când cineva se pune cu el. Nici MM Stoica nu a scăpat de furia lui Dragomir.

”Nu a fost niciodată un conducător Meme Stoica pentru a putea vorbi cu mine. La Galați a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă, din cauza căreia de cinci ani clubul nu ia niciun titlu. El crede că dacă este acid și spune că nu mă pricep are vreo valoare… Eu sunt de meserie și antrenor, cu școală.

ADVERTISEMENT

El e vorbitor, vorbește mult și prost. I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba. Știe el Gigi probabil de ce îl ține pe acolo. Că dacă nu faci nimic și nu iei titlul cinci ani, nu îl ține pentru performanță. Îl pune să vorbească prostii…

Dacă a fost obraznic cu mine, am să îi dau câteva ștachii de acum înainte, cu probe, ca altădată să știe să respecte un om care se pricepe la fotbal, care a condus fotbalul profesionist și care nu a fost sluga nimănui niciodată”, a ripostat Dumitru Dragomir pentru Prosport.

Dumitru Dragomir: ”Îmi vine ca o mănușă scandalul ăsta”

Fostul președinte al LPF a mărturisit că scandalul pe care l-a declanșat nu îl afectează deloc și că de abia aștepta să aibă ocazia să revină în prim-plan. Dumitru Dragomir a lăsat să se înțeleagă că ar putea face anumite dezvăluiri care să provoace mult deranj în fotbal.

”Îmi vine ca o mănușă acest scandal pentru că duceam lipsa unui cancan de acum înainte. Să vedem dacă rezistă la tăvăleală! Și el și alții din jurul lui… De acum înainte revin puternic, pe turnantă, în declarații.

Așa, pentru cultura lui… Am spus că adversarul a jucat 5-4-1 și ei aveau doar un singur vârf între cei 9 fotbaliști ai adversarei. Altădată să fie atent la ce spun. Și am mai spus că antrenorul Dică poate nu a avut timp, încă, să pregătească echipa așa cum și-ar dori”, a mai spus Dumitru Dragomir.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 7,90 este cota pentru ”meciul se va decide în reprizele de prelungiri” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT