Fotbal intern

MM Stoica și Thomas Neubert, scandal în tribune la Hermannstadt – FCSB 1-0

15.02.2021 | 08:28
MM Stoica si Thomas Neubert scandal in tribune la Hermannstadt  FCSB 10
ADVERTISEMENT

O nouă surpriză s-a înregistrat la meciul FC Hermannstadt – FCSB 1-0, din etapa a 23-a din Liga 1, iar nervii au cedat în tribunele stadionului de la Mediaș unde a avit loc un scandal care i-a avut în prim-plan pe MM Stoica și Thomas Neubert.

Echipa lui Toni Petrea a suferit al treilea eșec la rând, după cele cu Academica Clinceni și Dinamo, și poate pierde șefia clasamentului în favoarea celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul roș-albaștrilor s-a arătat extrem de deranjat de individualismul unora dintre fotbaliștii săi și i-a acuzat că nu combină suficient de bine pentru a putea desface defensivele aglomerate ale adversarilor.

Scandal uriaș cu MM Stoica și Thomas Neubert la Hermannstadt – FCSB 1-0

Pe lângă înfrângerea din partida Hermannstadt – FCSB 1-0, întâlnirea de la Mediaș a scos în evidență tensiunea care domnește în rândul grupării bucureștene, MM Stoica și Thomas Neubert, fiind implicați într-un scandal în tribune.

ADVERTISEMENT

Cu câteva minute înainte de finalul meciului, managerul general și preparatorul fizic al roș-albaștrilor s-au contract cu stewarzii prezenți la stadionul din Mediaș, aceștia încercând să aplaneze o discuție mai aprinsă.

Neubert, bruscat de un steward

Conform gsp.ro, incidentul a pornit de la faptul că Thomas Neubert s-a luat de un copil de mingi care întârzia să dea balonul atunci când acesta ieșea în afara terenului, iar preparatorul fizic a fost susținut și de Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

O persoană de la tribuna oficială a sărit în apărarea puștiului, iar stewarzii au intervenit imediat. Aceștia le-au cerut celor doi oficiali să se îndepărteze de gard, iar la un moment dat camerele TV au surprins un moment în care Neubert a fost bruscat de un om de ordine.

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, a fost un car de nervi după eșecul suferit în fața celor de la Hermannstadt și a dat vina pe starea gazonului de la Mediaș, dar și lipsa de implicare din partea observatorului partidei.

ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să-și egaleze contraperformanța din sezonul 2018/2019 când au pierdut de asemenea trei partide la rând, împotriva celor de la FC Botoșani, în Europa League cu Alashkert și apoi la Astra Giurgiu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 7,30 este cota pentru „Chindia câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT