ADVERTISEMENT
Fotbal intern

MM Stoica și Thomas Neubert, scandal în tribune la Hermannstadt – FCSB 1-0

Autor: Traian Terzian | 15.02.2021 | 08:28
MM Stoica și Thomas Neubert, scandal în tribune la Hermannstadt - FCSB 1-0
O nouă surpriză s-a înregistrat la meciul FC Hermannstadt - FCSB 1-0, din etapa a 23-a din Liga 1, iar nervii au cedat în tribunele stadionului de la Mediaș unde a avit loc un scandal care i-a avut în prim-plan pe MM Stoica și Thomas Neubert. Sursă foto: gsp.ro

O nouă surpriză s-a înregistrat la meciul FC Hermannstadt – FCSB 1-0, din etapa a 23-a din Liga 1, iar nervii au cedat în tribunele stadionului de la Mediaș unde a avit loc un scandal care i-a avut în prim-plan pe MM Stoica și Thomas Neubert.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Toni Petrea a suferit al treilea eșec la rând, după cele cu Academica Clinceni și Dinamo, și poate pierde șefia clasamentului în favoarea celor de la CFR Cluj.

Tehnicianul roș-albaștrilor s-a arătat extrem de deranjat de individualismul unora dintre fotbaliștii săi și i-a acuzat că nu combină suficient de bine pentru a putea desface defensivele aglomerate ale adversarilor.

Scandal uriaș cu MM Stoica și Thomas Neubert la Hermannstadt – FCSB 1-0

Pe lângă înfrângerea din partida Hermannstadt – FCSB 1-0, întâlnirea de la Mediaș a scos în evidență tensiunea care domnește în rândul grupării bucureștene, MM Stoica și Thomas Neubert, fiind implicați într-un scandal în tribune.

ADVERTISEMENT

Cu câteva minute înainte de finalul meciului, managerul general și preparatorul fizic al roș-albaștrilor s-au contract cu stewarzii prezenți la stadionul din Mediaș, aceștia încercând să aplaneze o discuție mai aprinsă.

Neubert, bruscat de un steward

Conform gsp.ro, incidentul a pornit de la faptul că Thomas Neubert s-a luat de un copil de mingi care întârzia să dea balonul atunci când acesta ieșea în afara terenului, iar preparatorul fizic a fost susținut și de Mihai Stoica.

O persoană de la tribuna oficială a sărit în apărarea puștiului, iar stewarzii au intervenit imediat. Aceștia le-au cerut celor doi oficiali să se îndepărteze de gard, iar la un moment dat camerele TV au surprins un moment în care Neubert a fost bruscat de un om de ordine.

ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, a fost un car de nervi după eșecul suferit în fața celor de la Hermannstadt și a dat vina pe starea gazonului de la Mediaș, dar și lipsa de implicare din partea observatorului partidei.

FCSB a reușit să-și egaleze contraperformanța din sezonul 2018/2019 când au pierdut de asemenea trei partide la rând, împotriva celor de la FC Botoșani, în Europa League cu Alashkert și apoi la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!