Fotbal intern

Gigi Becali a anunțat că mută echipa la Buzău: „O să fie 15.000 de suporteri la fiecare meci!”. FANATIK confirmat

31.01.2020 | 12:02
Gigi Becali a anuntat ca muta echipa la Buzau O sa fie 15000 de suporteri la fiecare meci FANATIK confirmat
Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

MM Stoica și Valeriu Argăseală caută în continuare un stadion pe care FCSB să-și dispute meciurile „de acasă”. UEFA a anunțat că „Național Arena” nu va mai găzdui niciun meci începând cu data de 31 martie până la debutul Campionatului European din vară.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,75 este cota pentru „Sub 1,5 goluri”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

UPDATE 31 ianuarie, ora 12:03 / Gigi Becali a anunțat că va muta meciurile FCSB-ului la Buzău și este bucuros de varianta aleasă: „Vom juca pe stadionul din Buzău. O să fie la fiecare meci 15.000 de suporteri”.


MM Stoica și Valeriu Argăseală au inspectat stadionul din Buzău

FANATIK a aflat că  MM Stoica și Valeriu Argăseală continuă căutările pentru un stadion pe care FCSB să poată să-și dispute meciurile. Oficialii vicecampioanei României au inspectat stadionul din Buzău, care poate fi o opțiune bună pentru „roș-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

Arena din Buzău nu este licențiată pentru a disputa meciuri din prima ligă a României, lipsindu-le turnicheții, un element important în vederea primirii acceptului de a desfășura meciuri în campionat.

În cazul în care FCSB se va muta la Buzău, jucătorii vicecampioanei României vor fi încurajați de foarte mulți fani, locuitorii orașului Buzău fiind recunoscuți pentru afinitatea pe care o au față de FCSB și mai mult ca sigur aceștia vor veni în număr mare să-i vadă pe elevii lui Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT
  • 3 este locul pe care FCSB îl ocupă în campionat, cu 33 de puncte în 22 de etape

FCSB, interzis pe stadionul Astrei

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a declarat că FCSB nu va fi primită pe stadionul lor, deși în trecut vicecampioana României a mai jucat pe stadionul de la Giurgiu: „Nu, nu vom fi de acord să mai joace la noi la Giurgiu”.

„E un club cu care am avut și cred că o să avem în continuare o relație bună, noi am dat jucători foarte mulți la FCSB, i-am repatriat pe unii dintre ei, probabil vor mai veni și alții pentru că la noi se simt foarte bine, dar preferăm să ne ajutăm pe noi”, a mai spus președintele Astrei.

ADVERTISEMENT
  • 40 de ani a împlinit Dani Coman pe 28 martie