Sport

MM Stoica, speriat că Horațiu Feșnic ar putea arbitra Voluntari – FCSB: „E cu trecut CFR! Noi avem trei jucători la limita suspendării”

MM Stoica a recunoscut că este speriat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic și speră să nu fie la centrul terenului pentru duelul dintre FC Voluntari și FCSB.
12.05.2022 | 22:50
MM Stoica speriat ca Horatiu Fesnic ar putea arbitra Voluntari  FCSB E cu trecut CFR Noi avem trei jucatori la limita suspendarii
MM Stoica, speriat că Horațiu Feșnic ar putea arbitra Voluntari - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” este de părere că Horațiu Feșnic greșește flagrant, comentând și prestația acestuia din returul semifinalei dintre Craiova și Sepsi, în care nu a dictat un penalty evident.

MM Stoica, speriat că Horațiu Feșnic ar putea arbitra Voluntari – FCSB

MM Stoica a recunoscut că este speriat de gândul că arbitrul Horațiu Feșnic ar putea fi la centrul terenului pentru duelul dintre FC Voluntari și FCSB, comentând penalty-ul clar nedat în debutului meciului dintre Craiova și Sepsi, partidă câștigată în cele din urmă de covăsneni, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

„Dacă aici nu se dă penalty… înseamnă că ne lăsăm de fotbal. Îți bați joc de fotbal la faza asta. I-a făcut trenă ca la mirese, așa a tras de tricou. Se poate înseamnă să se tragă de tricou la nesfârșit.

Eu mai am în cap cum același Feșnic a dat penalty la noi cu Craiova, când nimeni nu a înțeles unde a fost penalty-ul. E periculos ce face Feșnic”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Feșnic e cu trecut CFR…”

MM Stoica a continuat și consideră că Horațiu Feșnic nu trebuie delegat pentru meciul cu FC Voluntari, ținând cont de faptul că vicecampioana României are trei jucători la un cartonaș galben distanță de a fi suspendați.

„Nu ai cum să nu vezi așa ceva. Nu știu dacă va arbitra meciul nostru cu Voluntari.

Feșnic e cu trecut CFR, noi avem trei jucători la limita suspendării, face greșeli meci de meci, nici la meciul ăsta nu a arbitrat bine, nu cred că ar fi inspirată alegerea lui”.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că pentru Kovacs nu va fi bine să arbitreze meciul nostru, că va fi cu multă încărcătură. Eu nu am auzit să arbitreze în trei zile”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,10 este cota pentru „x2 și sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT