Sport

MM Stoica, supărat înainte de „dubla” FCSB-ului cu Viking Stavanger: „Ei își pot amâna meciurile. Unele țări vor să-și vadă echipele în cupele europene”

MM Stoica este supărat înainte de dubla manșă pe care FCSB o va juca împotriva norvegienilor de la Viking Stavanger, echipă care își va amâna meciul până la duelul cu vicecampioana României.
12.08.2022 | 21:12
MM Stoica suparat inainte de dubla FCSBului cu Viking Stavanger Ei isi pot amana meciurile Unele tari vor sasi vada echipele in cupele europene
MM Stoica, supărat înainte de „dubla” FCSB-ului cu Viking Stavanger. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” a spus ironic că unele țări își doreșc ca echipele lor să ajungă în grupele cupelor europene, însă a mărturisit că FCSB nu va încerca să își amâne meciul cu Chindia, care se va juca duminică, 14 august.

MM Stoica, supărat înainte de „dubla” FCSB-ului cu Viking Stavanger

MM Stoica este supărat înainte de dubla manșă a FCSB-ului cu Viking, dezvăluind că norvegienii își vor amâna meciul din campionat, pentru a se pregăti de duelul din play-off-ul Conference League.

ADVERTISEMENT

„În 2012, am jucat cu Trnava. Oamenii erau obișnuiți cu calificările, puteai să dai noroc cu toți de pe stadion. Acum, oamenii vor să arate că asta e Steaua.

Lumea nu poate fi mințită la infinit, cu o echipă inventată peste noapte, cu un prejudiciu inventat, cu scopul de a-i lua banii lui Gigi.

ADVERTISEMENT

Când Olaru făcea al 200-lea sprint din meciul de aseară, zeci de mii de oameni au aprins lanternele telefoanelor. Asta ne mai lipsea, să se aprindă torțele, că și-așa avem probleme cum nu vă închipuiți”.

„A fost acel steag, care nici nu are o cruce celtică și care a fost scos în minutul 18 fără probleme. E un simplu simbol, asta încercăm să le explicăm celor de la UEFA, pentru că 40.000 de suporteri s-au comportat admirabil.

ADVERTISEMENT

Viking Stavanger își amână meciurile, unii vor să-și ajute echipele să se califice. Noi nu o să ne amânăm meciul. Noi plecăm cu handicap la meciul cu ei, jucăm duminică și suntem predispuși.

Faptul că vom juca pe teren sintetic într-o țară, în care clima favorizează creșterea ierbii, eu chiar nu înțeleg. Nu pregătesc scuze sau absolut nimic”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Mie mi-a fost frică de meciul cu Dunajska Streda!”

MM Stoica a continuat și a recunoscut că i-a fost frică de returul cu Dunajska Streda, din cauza băncii de rezerve pe care FCSB a avut-o: „Mie mi-a fost frică în acest meci, pentru că nu am avut bancă, fără să vreau să îi jignesc pe tinerii noștri.

E o seară importantă pentru fotbalul românesc din două motive: Baiaram și Tavi Popescu. Nu știu câți fotbaliști din lumea asta pasează așa”.

„E o problemă cu fundașii centrali, o să fie foarte greu când se va retrage Chiricheș, deși o să se grăbească să mă ironizeze unii specialiști”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,37 este cota pentru „ambele marchează” la FCSB – Chindia Târgoviște. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: