Sport

MM Stoica, surprins de formula aleasă de Edi Iordănescu pentru meciul cu Bosnia: „Mă așteptam să ai doi jucători de viteză!”

MM Stoica a fost surprins de formula aleasă de Edi Iordănescu pentru partida dintre Bosnia și România, spunând că s-ar fi așteptap la doi jucători de viteză pe benzi.
07.06.2022 | 21:25
MM Stoica surprins de formula aleasa de Edi Iordanescu pentru meciul cu Bosnia Ma asteptam sa ai doi jucatori de viteza
MM Stoica, surprins de formula aleasă de Edi Iordănescu pentru meciul cu Bosnia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României crede că Edi Iordănescu a abordat o tactică interesantă, dar așteaptă să vadă ce se va întâmpla la meciul cu Bosnia.

MM Stoica, surprins de formula aleasă de Edi Iordănescu pentru meciul cu Bosnia

MM Stoica a fost surprins de formula aleasă de Edi Iordănescu pentru meciul cu Bosnia, explicând ce ar fi crezut că va folosi selecționerul:

ADVERTISEMENT

„Îi place foarte mult să vorbească despre el. E fanul lui și atunci asta face. Să vedem meciul cu Bosnia. Mă așteptam să ai jucători doi jucători de viteză în benzi dacă joci cu cinci fundași.

Îi ai în lot, îl ai pe Mihăilă… dar rămâne de văzut, avem mijlocași de valoare. E interesantă formula. Cam drastică măsura cu Olaru, e clar că nu a făcut 45 de minute bune, dar nu cred că a făcut altcineva”.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că se pune problema să se retragă Chiricheș de la națională, el a venit și a jucat și accidentat, chiar nu cred să se retragă acum”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Înțeleg că eu am deranjat când am spus de ce a rămas Cristea acolo. Asta chiar mă deranjează, ne ceartă pe noi. Cine?

ADVERTISEMENT

El, care vorbește despre el câte o jumătate de oră. Așa pot începe și eu, că sunt conducător de 30 de ani. În fine, văd că știe și că va sta șase luni.

Poate când îl deschide, o să vadă altceva. Dacă ai un staff atât de competent, îl scoteai din minutul doi, că l-am văzut eu că alerga șchiop. În fine, baftă azi cu Bosnia, sper să ne iasă, dacă nu ne-a ieșit cu Muntenegru”, l-a atacat furibund MM Stoica pe selecționer.

ADVERTISEMENT

„Mingea e la Toni Petrea, așteptăm să semneze!”

MM Stoica a continuat și a vorbit și despre plecarea lui Marius Croitoru de la FC Botoșani, explicând că poate fi o variantă pentru FCSB doar dacă Toni Petrea nu va semna prelungirea cu vicecampioana României:

„O să vedem dacă poate juca Lixandru fundaș central. Croitoru e o variantă pentru noi doar dacă Toni Petrea nu semnează contractul. Mingea e la el, el trebuie să-și pună semnătura, a venit din concediu, așteptăm”.

„Nu mă miră neapărat plecarea lui Croitoru, au fost și declarațiile lui Valeriu Iftime, care au fost ieșit din tipar”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,17 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT