Fotbal intern

MM Stoica va face un live pe pagina de Facebook a lui FCSB: „Nu cenzurez pe nimeni, dar fac apel la bun simț!”

12.05.2021 | 22:15
MM Stoica va face un live pe pagina de Facebook a lui FCSB Nu cenzurez pe nimeni dar fac apel la bun simt
Propunerea lui Mihai Stoica pentru postul de fundaș central este Andrei Vlad
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a anunțat pe contul său de Facebook că va face un live pe pagina oficială a FCSB-ului. Interacțiunea cu fanii formației „roș-albastre” se va desfășura sâmbătă, 15 mai, după cum a anunțat managerul general al FCSB-ului.

Oficialul „roș-albaștrilor” face apel la bun simț, după ce a anunțat că nimeni nu va fi cenzurat în discuția de pe live, însă nu vrea ca secțiunea de comentarii să fie umplută cu înjurături la adresa lui sau a echipei.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mihai Stoica a precizat și motivul pentru care a setat să primească doar comentarii de la prietenii săi de pe Facebook, restul persoanelor neputând să îi lase comentarii.

MM Stoica va face un live pe pagina FCSB-ului de Facebook

MM Stoica a anunțat că va face un live pe pagina de Facebook a FCSB-ului, explicând care vor fi condițiile de discuție cu el: „Am setat să poată comenta la postările mele doar persoanele din lista de prieteni pentru că n-am pe cineva care să se ocupe de pagina mea, iar eu n-am timp să șterg înjurăturile. Și ar fi multe.

ADVERTISEMENT

Chiar azi am comentat pe altă pagină și, pe lângă unii – civilizați – care erau on topic, s-au băgat și idioții de serviciu, fără legătură cu prefectura, cu un semi-potop de jigniri”.

„Pentru că sunt și suporteri steliști care pierd din cauza idioților, iar pentru mine adevărații suporteri au contat și vor conta mereu, promit că sâmbătă voi face un FB LIVE pe pagina oficială a clubului.

ADVERTISEMENT

Nu cenzurez pe nimeni, răspund la orice întrebare, dar fac apel la bun simț. Mai sunt și copii pe-aici”, a anunțat Mihai Stoica.

Postarea lui MM Stoica. Sursă foto: Captură/Facebook
Postarea lui MM Stoica. Sursă foto: Captură/Facebook

Ante Vukusic, intrat pe lista neagră la FCSB din cauza lui MM Stoica

FANATIK a anunțat în exclusivitate în iarnă, faptul că Mihai Stoica a garantat pentru Ante Vukusic, cel care a debutat bine la FCSB, lovind bara în derby-ul cu Dinamo, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Din păcate, atacantul croat nu a reușit să impresioneze în următoarele jocuri, fiind tras pe linie moartă de Gigi Becali, despre care FANATIK v-a informat în exclusivitatecă i-a transmis lui MM Stoica să nu mai facă transferuri la echipă, doar el urmând să se ocupe de acest aspect.

Ante Vukusic nu a reușit să încrie până acum niciun gol pentru FCSB, fiind prezent în doar cinci meciuri ale formației lui Toni Petrea, dar fără o contribuție importantă.

Vukusic pare să aibă parte de același tratament pe care l-au avut alți atacanți ai „roș-albaștrilor” fiind nefolosit, iar plecarea este iminentă la finalul sezonului.

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Ante Vukusic, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,25 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT