Sport

MM Stoica, verdict dur după prestația FCSB în Conference League. „Am fost lamentabili!”. Ce prostie își asumă

FCSB a părăsit într-o manieră categorică grupele Conference League. MM Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a analizat parcursul roș-albaștrilor.
04.11.2022 | 20:04
MM Stoica verdict dur dupa prestatia FCSB in Conference League Am fost lamentabili Ce prostie isi asuma
MM Stoica a tras concluziile după meciurile FCSB-ului din Conference League. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a fost învinsă de rezervele lui West Ham în ultima partidă din grupele Conference League și a părăsit competiția ca fiind echipa cu cele mai multe goluri încasate. MM Stoica a tras concluziile în urma parcursului european.

MM Stoica, dur cu jucătorii celor de la FCSB: „Am dat dovadă de imaturitate”

FCSB a obținut doar 2 puncte în grupele Conference League, ambele cu Anderlecht. După ce fotbaliștii roș-albaștri au tras concluziile a venit rândul managerului general de la FCSB să spună ce nu a mers în jocul echipei.

ADVERTISEMENT

MM Stoica este de părere că jucătorii au evoluat cu presiune și că nu au fost pregătiți din punct de vedere mental. „Ieri au venit să bifeze deplasarea asta, cu rezerve, dar lasă-ne să intrăm cu 0-0 în pauză!

Apoi, intra Olaru, vedeam. Noi ne gândeam la meciul cu Rapid, care e mult mai important. Luăm doar prima parte a meciului, 1-0 din ofsaid, apoi o ocazie monumentală a noastră… 

ADVERTISEMENT

În partea a doua am dat dovadă de imaturitate. Nu e normal ca un gol să te dea peste cap. Au fost unii jucători care n-ar fi trebuit să aibă nicio presiune la acest meci, era practic un amical.

Dar nu au fost pregătiți mental. Așa am dat dovadă de imaturitate și la Londra. Am fost lamentabili în grupele de Conference League. Chiar dacă grupa noastră a fost mult peste celelalte”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, după ce Silkeborg a pierdut cu Anderlecht: „Fotbalul lor s-a terminat cu noi”

Silkeborg i-a administrat FCSB-ului două dintre cele mai dure înfrângeri din istoria parcursurilor europene. Oficialul roș-albaștrilor era convins că danezii vor învinge Anderlecht și vor accede în primăvara europeană. Belgienii s-au impus cu 2-0 în Danemarca.

„Am spus un lucru pe care îl susțin, dar și o mare prostie, că Silkeborg o va demola și pe Anderlecht. Mi-o asum. Se pare că fotbalul lor s-a terminat cu noi. Dacă știam ce va urma în viitor, jucam la pariuri și mă îmbogățeam.

ADVERTISEMENT

Mai sunt unii care spun lucruri, apoi se fac că nu au spus-o. Nu! Am spus o prostie, nu e nici prima, nici ultima. Mi-o asum”, a mai spus MM Stoica.

MM Stoica nu a uitat eșecul cu Universitatea Cluj: „Echipa a arătat prea rău la meciul ăla”

FCSB a pierdut cu Universitatea Cluj, scor 1-2 în ultima etapă din SuperLiga și se află la 3 puncte de play-off, dar și cu două meciuri mai puțin. Totuși, prestația slabă a echipei finanțate de Becali nu a fost trecută cu vederea de MM Stoica.

„Să evoluezi atât de slab când te prezinți cu unii jucători care n-au jucat la 3 zile, asta e efectiv inexplicabil. Să întâlnești o echipă în criză și să joci atât de prost… datorită abnegației și valorii pe care o arată meci de meci Andrea Compagno, puteam să ne întoarcem în meci. 

Universitatea a rămas în 10, s-a retras, dar am reușit să marcăm doar un gol pe final. Echipa a arătat prea rău la meciul ăla! Probabil de asta a decis și Dică să plece. A simțit că nu mai poate face nimic”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,10 este cota pentru „ambele marchează și sub 3,5 goluri” la FCSB – Rapid. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT