Sport

MM Stoica, veste excelentă pentru Nicolae Dică. Jucătorul care revine la FCSB la finalul acestui an

MM Stoica a anunțat că Iulian Cristea ar putea reveni pe teren la FCSB din luna decembrie după accidentarea gravă suferită în meciul României din Muntenegru.
24.09.2022 | 23:22
MM Stoica veste excelenta pentru Nicolae Dica Jucatorul care revine la FCSB la finalul acestui an
Mihai Stoica anunță că Nicolae Dică va conta și pe Iulian Cristea începând cu luna decembrie. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Aflată într-o luptă acerbă pe două fronturi, atât în campionat cât și în Nations League, FCSB ar putea primi întăriri în lot din luna decembrie.

Cristea ar reveni pe teren la șase luni după ruptura ligamentelor

Cel puțin așa a anunțat managerul general al clubului, MM Stoica. El se așteaptă ca Iulian Cristea să revină alături de ceilalți jucători ai lui Nicolae Dică în mai puțin de trei luni, după accidentarea suferită în meciul pierdut de România cu 2-0 în deplasare cu Muntenegru.

ADVERTISEMENT

Diagnosticul medicilor a fost ruptură a ligamentului încrucișat anterior, așa cum FANATIK anunțase în exclusivitate. Cea mai gravă accidentare pentru un fotbalist și care necesită o perioadă de recuperare de cel puțin șase luni.

Totuși, cei de la FCSB ar putea avea parte de o întoarcere mult mai rapidă pe gazon din partea fotbalistului de 28 de ani. Revenirea sa la începutul iernii ar fi o surpriză pentru Stoica.

ADVERTISEMENT

Șut aleargă deja, Panțîru va reveni abia în 2023

“Cristea ar putea să se refacă într-un timp-record și să joace în decembrie. Lucrează excepțional și îl ajută și corpul. Sunt unii jucători pe care, pur și simplu, îi ajută corpul”, a declarat MM Stoica într-o emisiune de la Orange Sport.

Managerul general al lui FCSB a prezentat și situația celorlalți jucători din lot care au avut probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ovidiu Popescu abia ce s-a operat în urmă cu o lună la genunchi, Adrian Șut a început deja alergările afară, iar Ionuț Panțîru ar putea începe să se antreneze cu echipa de la începutul anului viitor.

Cinci meciuri în luna decembrie pentru FCSB

Întoarcerea lui Iulian Cristea ar fi foarte importantă pentru Nicolae Dică întrucât în luna decembrie FCSB ar avea un program foarte încărcat, cu cinci meciuri.

ADVERTISEMENT

Astfel, roș-albaștrii vor juca cu de două ori împotriva lui FC Botoșani, cu CS Mioveni, Chindia Târgoviște și CFR Cluj.

(P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,15 este cota pentru “Ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT