Sport

MM Stoica, vești proaste după West Ham – FCSB 3-1: „Avem doi accidentați, dar nu știu încă starea lor”

MM Stoica le dă vești proaste fanilor FCSB-ului după meciul cu West Ham, scor 1-3, în care doi fotbaliști de la FCSB s-au accidentat.
09.09.2022 | 00:49
MM Stoica vesti proaste dupa West Ham  FCSB 31 Avem doi accidentati dar nu stiu inca starea lor
MM Stoica, vești proaste după West Ham - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa și Darius Olaru sunt jucătorii accidentați, însă managerul vicecampioanei României nu știe cât de serioase sunt accidentările.

MM Stoica, vești proaste după West Ham – FCSB

MM Stoica le dă vești proaste fanilor FCSB-ului după înfrângerea suferită în duelul cu West Ham, pentru că Joyskim Dawa și Darius Olaru s-au accidentat.

ADVERTISEMENT

„Știu că tot ăsta a arbitrat și la CFR cu Young Boys Berna, când a dat un penalty aiurea și atunci. Din nefericire, n-am avut VAR, până la urmă nu mai contează.

Până la urmă rămânem cu un meci la care am pierdut la două diferență. Nu ne doream asta, știți poziția noastră în campionat, nu e ușor. Olaru și Dawa s-au accidentat, dar nu știu nimic altceva, nu știu detalii.

ADVERTISEMENT

Au fost câţiva jucători care s-au ridicat la nivelul partidei, unii chiar au surprins, au jucat senzaţional deşi nu au experinţă în competiţii europene

O mențiune pentru mine e Malcom Edjouma, care a jucat excepțional”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Au jucători de calibru, am văzut ce înseamnă!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre remarcații săi la finalul meciului de pe „London Stadium”, lăudându-l pe Joonas Tamm, despre care a spus că l-a anihilat pe Gianluca Scamacca și pe Andrea Compagno.

„A fost o acţiune colectivă senzaţională. Ideea e că timpul ne presează, avem puncte puţine. Nimeni nu va putea pune presiune cum a pus West Ham pe noi acuma seara.

ADVERTISEMENT

Au jucători de calibru, am văzut ce înseamnă. Scamacca a fost anihilat de Tamm. Tocmai de asta trebuie remarcat şi faptul că Compagno este o achiziţie excepţională, a făcut meciuri bune deşi am pierdut.

Nu am arătat rău deloc, doar că a venit faza aia… Cel mai mult mă interesează starea lui Dawa şi Olaru”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT