Sport

MM Stoica, atac la Victor Pițurcă pentru declarația despre FCSB: „’Nea Ion’ aberează! Vorbește să se afle în treabă”

MM Stoica a lansat un atac la adresa lui Victor Pițurcă, după ce fostul selecționer a vorbit despre FCSB și faptul că Gigi Becali gestionează toată echipa.
01.02.2022 | 22:01
MM Stoica atac la Victor Piturca pentru declaratia despre FCSB Nea Ion abereaza Vorbeste sa se afle in treaba
MM Stoica, atac la Victor Pițurcă pentru declarația despre FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

MM Stoica a intervenit după declarațiile făcute de Victor Pițurcă și a spus că fostul selecționer vorbește prostii, ironizându-l și l-a numit „Nea Ion”.

Victor Pițurcă a spus că Gigi Becali nu este doar antrenor la FCSB, ci și manager general, funcție ocupată de Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, atac la Victor Pițurcă pentru declarația despre FCSB

MM Stoica a intervenit după declarațiile făcute de Victor Pițurcă la adresa FCSB-ului și l-a atacat pe fostul selecționer, despre care a spus că aberează și că nimeni nu se implică în momentul de față la echipă:

„Există o vorbă, vorbește și nea Ion ca să fie și el om. Aberează, vorbește prostii. Dacă e adevărat ce zice nea Ion sau cum îl cheamă, cum zicea și de Toni Petrea, de ce a jucat Keșeru cu CFR titular?

ADVERTISEMENT

Vorbește să se afle în treabă. Nu se mai implică nimeni acum. Nu e relevant ce spune”, a spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

Victor Pițurcă a spus că Gigi Becali controlează tot ce se întâmplă la FCSB

Victor Pițurcă nu crede în vorbele lui Gigi Becali și spune clar că el este cel care face echipa de start, schimbările și gestionează absolut tot la FCSB:

ADVERTISEMENT

„Echipa o face Gigi, schimbările le face Gigi. Dacă el a spus că nu mai face asta… o fi așa, dar nu e așa. Noi vorbim ce se va întâmpla.

Lucrurile nu sunt în ordine și e foarte dificil. Și acest Florin Petrea… Toni Petrea, cum îl cheamă, trebuie să antreneze bine echipa. Nu există manager general la FCSB, acolo e doar Gigi Becali”.

ADVERTISEMENT

„Nu vă luați după vorbe, dacă Keșeru dă un gol e cel mai bun, dacă face un meci prost, iar se spune că nu mai e nevoie de el.

E și el marcat că nu e bine ce se întâmplă, mai ales că are o experiență mare și a trecut prin multe până acum.

Vorbeam cu Pompilică, tatăl lui Ianis, și i-am spus să facă drumuri mai dese la București. Tavi Popescu e peste el acum, dar când intră Ianis pe teren se vede, pentru că marchează”, a mai spus Victor Pițurcă, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT