Fotbal international

Isterie totală în Buenos Aires! Jucătorii luați cu elicopterele din cauza incidentelor. ”Dibu” Martinez, o nouă ironie la adresa lui Mbappe. Video

Eroii Argentinei au ajuns la Buenos Aires. Isterie în momentul în care Lionel Messi a prezentat trofeul la aeroport. Milioane de oameni îi așteaptă pe jucători la fiesta.
20.12.2022 | 23:51
Isterie totala in Buenos Aires Jucatorii luati cu elicopterele din cauza incidentelor Dibu Martinez o noua ironie la adresa lui Mbappe Video
În timpul defilării campionilor mondiali de la Buenos Aires, Emiliano ”Dibu” Martinez a ieșit din nou în prim-plan cu o aroganță la adresa lui Kylian Mbappe. Sursă foto: diariopopular.com.ar
ADVERTISEMENT
20-12-2022
21:58

Cum a râs ”Dibu” Martinez de Mbappe

În timpul defilării campionilor mondiali de la Buenos Aires, Emiliano ”Dibu” Martinez a ieșit din nou în prim-plan cu o aroganță la adresa lui Kylian Mbappe.

Portarul ”pumelor” a venit la paradă cu o păpușă cu chipul atacantului francez și a făcut gesturi ironice. Martinez și-a dus în mai multe rânduri degetul la gură și a cerut un moment de liniște pentru starul Franței, așa cum a făcut și la sărbătoarea din vestiar, imediat după încheierea finalei.

20-12-2022
20:00

Scene ireale la parada campionilor mondiali

Defilarea campionilor mondiali pe străzile din Buenos Aires a fost presărată de incidente, astfel că serviciile de securitate au decis ca jucătorii să fie urcaţi în elicoptere.

Conform TyC Sports, peste 5 milioane de oameni sunt pe străzi în așteptarea favoriților care au plecat cu un autocar descoperit spre Piața Republicii, la Obelisc. Însă fanii au încercat să urce în autocar și chiar au sărit în acesta când trecea pe sub un pod.

Ca urmare a acestor incidente, forţele de securitate au decis să-i transporte pe jucătorii cu elicoptere la baza de la Ezeiza. Opt persoane au fost rănite.

Argentina

20-12-2022
17:41

MiIlioane de oameni pe străzile din Buenos Aires

Jucătorii naționalei Argentinei defilează într-un autocar descoperit pe străzile din Buenos Aires, iar presa locală anunță că pe străzi sunt peste 4 milioane de oameni.

Campionii mondiali au plecat de la baza de antrenament unde s-au odihnit și se îndreaptă spre Piața Republicii, în dreptul Obeliscului, acolo unde va fi punctul culminant.

Autoritățile au făcut un apel disperat către suporteri să nu mai vină în piață de teama unor tragedii, însă fanii nu au ținut cont de avertisment și s-au adunat în număr uriaș pentru a sărbători alături de favoriți.

20-12-2022
15:58

Apel disperat al autorităților din Buenos Aires

Peste un milion de fani argentinieni sărbătoresc câștigarea Campionatului Mondial. Doar pe drumul de la aeroport spre hotelul unde Messi și ceilalți au dormit, au fost peste 50.000 de oameni. 

Autocarul descoperit va ajunge la Obeliscul din Piața Republicii, însă autoritățile îi roagă pe fani să nu mai vină în centrul orașului Buenos Aires, pentru că deja este prea multă lume, ci să meargă în alte locuri de unde pot vedea autocarul Argentinei și Cupa Mondială. 

20-12-2022
07:13

Cupa Mondială a ajuns în Argentina! Isterie la aeroport

Pentru Argentina a început deja Revelionul! Lionel Messi a fost primul care s-a dat jos din avion și a prezentat marele trofeu suporterilor care au așteptat toată noaptea la aeroport sosirea „pumelor”.

De la aeroport, Lionel Messi și ceilalți jucători au plecat cu un autocar descoperit. Ceremonia oficială de prezentare a trofeului alături de suporteri va avea loc, marți, 20 noiembrie, ora 17:00, în centrul Buenos Aires.

Argentina a învins Franța, după un veritabil thriller, și a câștigat Cupa Mondială după 36 de ani. După ce au celebrat îndelung triumful pe străzi, acum toți fanii îi așteaptă pe campioni pentru a declanșa fiesta.

Messi și colegii săi au făcut deja escală la Roma

Două aeronave duc delegația Argentinei către țara natală după câștigarea titlului mondial. Iar drumul presupune două segmente, cu o escală în Europa.

ADVERTISEMENT

Inițial, zborul AR1915 al Aerolíneas Argentinas era programat să decoleze de pe Aeroportul Internațional Hamad din Doha la trei dimineața (ora locală). Ceea ce înseamnă ora 6 la București.

A făcut-o însă cu întârziere. Astfel că a ajuns la Roma, pe Fiumicino, în urmă după prânz. Escala a presupus realimentarea, iar ulterior, la 17:35 ora României, avionul a plecat spre Argentina.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Argentina, sosirea aeronavelor pe Aeroportul Internațional Ezeiza este prevăzută a avea loc după ora locală 2:30. Cinci mai târziu în București.

Însă, pe FlightRadar, acolo unde peste 16.000 de oameni urmăresc călătoria în timp real, se vorbește despre 00:50 (5:50 la București).

ADVERTISEMENT

Fanii se strâng la aeroport

După aterizare, jucătorii urmează să se deplaseze către proprietatea deținută de federația argentiniană în localitatea situată la 27 de kilometri de Buenos Aires. Pentru a se odihni, evident, după acest zbor.

Echipa este așteptată să ajungă la terminalul de zbor privat și să coboare pe pistă, astfel încât să nu aibă contact cu zona de sosiri. Cu toate acestea, în împrejurimi de la început sunt deja coloane de mii de oameni.

ADVERTISEMENT

Aceștia doresc să-i primească pe campioni și să-i însoțească până la locul în care se vor odihni. Iar forțele de ordine organizează o operațiune de securitate pentru a permite funcționarea normală a Aeroportului. Și a evita problemele.

Fiesta ar urma să aibă loc marți. În Casa Rosada, cu Leo în locul lui Diego?

Tot mâine ar urma să se deplaseze și către Capitală, pentru fiesta. Însă, pentru moment, nu este stabilită o oră. Programul urmează să fie însă decis în orele care urmează.

Deocamdată, de altfel, nici nu a fost stabilit locul care urmează să aibă loc momentul festiv, de final. Există negocieri cu Guvernul pentru ca acesta să fie Casa Rosada și Messi să poată ieși pe balcon cu Cupa, așa cum a făcut Diego Maradona în 1986.

ADVERTISEMENT
Tags: