Sport

Mo Salah, tot mai departe de Liverpool? Agentul atacantului a fost contactat de un club mare al Europei

Ramy Abbas Issa, agentul lui Mohamed Salah, a fost contactat de către un mare club din Europa pentru discuții cu privire la transferul jucătorului lui Liverpool.
23.03.2022 | 19:06
Mo Salah tot mai departe de Liverpool Agentul atacantului a fost contactat de un club mare al Europei
Ramy Abbas Issa a fost contactat pentru discuții cu privire la transferul lui Mo Salah. Sursa foto: Twitter.com
ADVERTISEMENT

Ziarul englez „Daily Star” informează că Ramy Abbas, agentul lui Mohamed Salah, a fost contactat pentru a negocia transferul clientului său la vară.

Mohamed Salah, vizat de un posibil transfer la vară la Juventus Torino

Mo Salah și agentul său ar putea „forța” negocierile cu Liverpool cu privire la un potențial transfer la sfârșitul acestui sezon, întrucât prelungirea contractului este o variantă puțin fezabilă în acest moment.

ADVERTISEMENT

Contractul egipteanului expiră abia în 2023, iar viitorul său continuă să fie incert. El ar putea fi pus pe lista de transferuri a lui Liverpool, în caz că atacantul nu reușește să încheie o înțelegere până la vară, pentru a nu fi pierdut pe gratis anul viitor.

Potrivit Gazzetta, Juventus încearcă să găsească orice soluție în încercarea de a-l înlocui pe Paulo Dybala. Sursa citată mai informează că „Bătrâna Doamnă” a cerut detalii despre situația lui Salah de la apropiații lui, întrucât are nevoie urgentă de un atacant în această vară.

ADVERTISEMENT

Și Barcelona încearcă să-l atragă pe atacantul lui Liverpool la negocieri, întrucât egipteanul este privit ca o alternativă în cazul în care transferul lui Erling Haaland eșuează.

Ce a spus Jurgen Klopp despre transferul lui Mo Salah

După declarațiile lui Klopp de la începutul acestei luni, agentul lui Salah, Ramy Abbas, a postat pe Twitter șapte emoticoane care râd. Mulți cred că acestea au fost adresate antrenorului de pe Anfield.

ADVERTISEMENT

Când a fost întrebat despre discuțiile privind o nouă înțelegere cu Salah, Klopp a răspuns: „Mo se așteaptă cu siguranță ca acest club să fie ambițios. Am fost în ultimii ani și suntem. Nu putem face mai mult, așa este, dar nu cred că e vorba despre asta”.

Apoi a continuat: „Decizia lui Mo contează destul de mult. Clubul a făcut ce poate face. Așa este. Nimic rău de spus despre asta. E bine din punctul meu de vedere”.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Jurgen Klopp a delcarat: „Este exact cum ar trebui să fie în acest moment. Totul este pregătit. Nu s-a întâmplat nimic mai departe, nicio semnare, nicio respingere sau altceva. Trebuie doar să aşteptăm asta. E complet în regulă. Nicio grabă în această situaţie”.

Vorbind pentru GQ, Mohamed Salah a declarat „Vreau să rămân, dar nu este în mâinile mele decizia. Este în mâinile lor. Ei știu ce vreau. Nu cer lucruri nebunești”.

Sezonul curent a fost unul foarte bun în ceea ce privește performanțele lui Salah. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a marcat 28 de goluri și a dat 10 pase decisive în toate competițiile până acum.

ADVERTISEMENT