Fotbal international

Mo Salah, criticat de fani după reacția de la golul lui Roberto Firmino. Video

19.09.2018 | 11:18
Mo Salah criticat de fani dupa reactia de la golul lui Roberto Firmino Video

Liverpool a câștigat cu scorul de 3-2 partida jucată pe teren propriu împotriva celor de la PSG, în prima etapă din faza grupelor Champions League. Golul victoriei a fost marcat de Roberto Firmino în ultimul minut de joc al partidei, moment în care Mohamed Salah a fost surprins în timp ce arunca o sticlă, părând nervos. După meci, egipteanul a fost surprins plângând. Mo Salah a fost criticat de fani după reacția de la golul lui Roberto Firmino. “Cormoranii” sunt pe primul loc în Grupa C, după ce Napoli a remizat în deplasarea de la Belgrad, 0-0 cu Steaua Roșie.

Clubul de pe Anfield a avut un debut de sezon excelent, cu 5 victorii din tot atâtea meciuri jucate în Premier League și încă un succes în prima partidă din faza grupelor Champions League, 3-2 cu PSG. Liverpool a început în atac meciul și a dominat prima repriză, marcând de 2 ori. Mai întâi a ieșit la rampă Daniel Sturridge, care a profitat de titularizarea în detrimentul lui Roberto Firmino și a trimis cu capul din 6 metri, după o centrare venită de la Andrew Robertson. James Milner a făcut 2-0 din lovitură de la 11 metri, iar PSG a redus din diferență chiar înainte de pauză prin Meunier.

“Cormoranii” au fost mult mai pragmatici după reluarea jocului și le-au permis francezilor să se apropie periculos de poarta apărată de Alisson Becker. Golul de 2-2 a fost marcat de Kylian Mbappe în minutul 83 și se părea că meciul se va termina cu o remiză. Golul a venit după o eroare comisă de Mohamed Salah la mijlocul terenului. Egipteanul a pasat slab către un coechipier, parizienii au preluat și au scăpat spre poarta lui Alisson. La scurt timp după egalare, tehnicianul Jurgen Klopp l-a introdus în teren pe Xherdan Shaqiri în locul lui Salah. Jucătorul care a marcat de 2 ori la Campionatul Mondial 2018 a ieșit de pe teren în aplauzele și scandările fanilor.

Mo Salah, reacție ciudată la golul lui Roberto Firmino

Intrat pe teren în minutul 72 în locul lui Daniel Sturridge, Roberto Firmino a marcat golul victoriei la ultima fază a partidei. Camerele video l-au surprins pe starul egiptean pe banca de rezerve în timp ce arunca o sticlă de plastic, părând foarte nervos, iar la finalul partidei a fost zărit plângând. Fotografia și videoclipul au fost postate pe rețelele de socializare, iar fanii s-au grăbit să îl critice pe Mo Salah pentru reacția de la golul lui Roberto Firmino.

La scurt timp după ce materialul video a ajuns pe rețelele de socializare și a atras reacții negative din partea fanilor, un al videoclip a fost postat pe Twitter. De această dată se vede clar cum Salah ridică mâinile în aer în semn de bucurie la golul lui Firmino, în timp ce, în fața lui, Jurgen Klopp e în al 9-lea cer. Astfel, este posibil ca nord-africanul să fi aruncat sticla tot de bucurie, deși expresia facială nu este tocmai a unui om fericit. În plus, la finalul partidei a fost surprins plângând, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că Mo are probleme. Ziarele din Liverpool au sărit în apărarea fotbalistului.

Este posibil ca Mohamed Salah să nu se fi recuperat complet după accidentarea suferită în finala Champions League din sezonul precedent și acesta să fie motivul pentru care egipteanul acumulează uneori frustrări când simte că nu dă tot ce poate pe teren. Înainte de confruntarea cu PSG, Salah a fost văzut cu o bandă lipită fix pe umărul accidentat în luna mai. Pot fi însă și vechile probleme cu oficialii din fotbalul egiptean, care au încercat în ultima vreme să profite de faima de care se bucură jucătorul și l-au pus în situații pe care acesta nu și le-a dorit. Oricare ar fi problemele “faraonului”, Jurgen Klopp trebuie să gestioneze problema cu înțelepciune, mai ales că Liverpool merge perfect în acest sezon și sunt semne că echipa poate câștiga un trofeu după mulți ani de secetă.

Mohamed Salah, în lacrimi la finalul partidei Liverpool - PSG 3-2
Mohamed Salah, în lacrimi la finalul partidei Liverpool – PSG 3-2