Sport

Mo Salah este rugat de suporterii lui Liverpool să nu mai dea interviuri înainte de meciuri: „Va înrăutăți relația cu noi”

Fanii lui Liverpool i-au cerut lui Mohamed Salah să nu mai dea interviuri în care să fie întrebat despre disputa sa contractuală cu staff-ul clubului.
10.04.2022 | 14:56
Mo Salah este rugat de suporterii lui Liverpool sa nu mai dea interviuri inainte de meciuri Va inrautati relatia cu noi
Fanii lui Liverpool i-au cerut lui Mo Salah să nu mai acorde atât de multe interviuri. Sursa foto: EPA/VICKIE FLORES
ADVERTISEMENT

Duminică are loc marele derby Premier League, Manchester City – Liverpool. Cele două echipe, aflate la un punct distanță una față de cealaltă, se vor întâlni pe Etihad Stadium și vor stabili dacă vor rămâne în aceeași situație sau dacă una din ele se va apropia mai mult de titlu.

Fanii cer lui Mo Salah să se concentreze pe meci

Fanii lui Liverpool sunt deranjați de faptul că Mo Salah acordă interviuri în care vorbește despre situația sa contractuală, care nu a fost soluționată până în acest moment.

ADVERTISEMENT

Contractul egipteanului expiră în vara lui 2023, dar clubul caută să scape de el la sfârșitul sezonului pentru a nu-l pierde pe gratis anul viitor. Mai mult decât atât, atacantul a recunoscut că superiorii nu i-au îndeplinit încă cererile salariale, potrivit Daily Star.

Din acest motiv, suporterii s-au întrebat de ce Salah a vorbit despre viitorul său cu doar câteva zile înainte de probabil cel mai important meci al sezonului din Premier League. Aceștia consideră că atenția jucătorilor trebuie mai degrabă să fie canalizată pe confruntarea cu Manchester City.

ADVERTISEMENT

Ce i-a transmis un fan al lui Liverpool lui Mo Salah, înainte de Manchester City – Liverpool: “De ce să faci asta”

Un fan a scris pe rețelele de socializare: „De ce să faci asta înainte de un meci important, decisiv pentru titlu?” El a adăugat: „Totul se rezumă la el, o altă problemă înainte de meci acum!”

Un al doilea suporter a spus: „Trebuie să nu mai facă aceste interviuri; nu va face decât să înrăutățească relația cu fanii”, în timp ce altul a comentat: „De ce mai face acest gen de interviuri înainte de un meci important?”.

ADVERTISEMENT

Un comentariu provenit din partea altui fan a susținut: „Păcat că Salah dă interviuri înainte de un meci important, când inevitabil vor apărea întrebări legate de contract. Devine enervant acum și trebuie să se oprească”.

Referitor la acest subiect, Mohamed Salah s-a apărat declarând pentru Sky Sports, săptămâna aceasta: „Sunt multe lucruri pe care oamenii nu le știu despre asta”.

ADVERTISEMENT

El a adăugat: „Nu pot să fiu egoist acum și să vorbesc despre situația mea. Suntem în cea mai importantă perioadă pentru echipă, așa că trebuie să vorbesc doar despre echipă și să mă concentrez pe ceea ce urmează pentru echipă și acesta este cel mai important lucru”.

Jurgen Klopp intervine în disputa contractuală a lui Mo Salah

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat în luna martie: „Mo se așteaptă cu siguranță ca acest club să fie ambițios. Am fost (n.r. – ambițioși) în ultimii ani și suntem”.

Mai departe a adăugat: „Bineînțeles că nu putem face mult mai mult, dar nu cred că este vorba despre asta. Este destul de mult decizia lui Mo (n.r. – care contează)”.

Pe de altă parte, Klopp a dat de înțeles că Liverpool nu mai poate face nimic în încercarea de a prelungi contractul atacantului cu cele mai multe goluri din Premier League în acest sezon, până acum.

„Clubul a făcut ceea ce poate face el. Așa stau lucrurile, nu am nimic rău de spus despre asta. Totul este în regulă. Din punctul meu de vedere este exact așa cum ar trebui să fie în acest moment”, a spus antrenorul german.

 

 

ADVERTISEMENT