Sport

Mo Salah le cere scuze fanilor după ce Liverpool a ratat Champions League: „V-am dezamăgit pe toți!”

Liverpool a atins o bornă negativă după ratarea grupelor Champions League din sezonul viitor. Mohamed Salah a scris un mesaj de disperare pe rețelele de socializare.
26.05.2023 | 19:45
Mo Salah le cere scuze fanilor dupa ce Liverpool a ratat Champions League Vam dezamagit pe toti
Liverpool a ratat grupele Champions League. Strigăt de disperare a lui Mohamed Salah. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Liverpool a ratat matematic șansa de a prinde un loc de Champions League pentru sezonul viitor cu o etapă înainte de finalul campionatului. Mohamed Salah și-a cerut public scuze în fața fanilor cu un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Liverpool, bornă negativă după ratarea grupelor Champions League

Manchester United a câștigat categoric derby-ul restant din etapa a 32-a cu Chelsea, scor 4-1. Astfel, „diavolii” și-au asigurat matematic prezența în grupele Ligii Campionilor în sezonul viitor și au eliminat-o pe Liverpool din cursa pentru acest obiectiv.

ADVERTISEMENT

Manchester City, Arsenal și Newcastle sunt celelalte trei formații din Anglia care vor juca în grupele celei mai tari competiții inter-cluburi din Europa în sezonul viitor. Liverpool va termina campionatul pe locul 5 și va evolua doar în grupele Europa League.

Este pentru prima oară din sezonul 2015-2016 când echipa antrenată de Jurgen Klopp ratează grupele Ligii Campionilor. Mohamed Salah, golgheterul „cormoranilor”, nu a putut îndura suferința și și-a cerut public scuze în fața fanilor.

ADVERTISEMENT

Mohamed Salah, la pământ după ratarea grupelor Champions League cu Liverpool: „Nu există absolut nicio scuză pentru asta”

Mohamed Salah a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care își cere scuze în fața suporterilor lui Liverpool. Trupa de pe Anfield a avut un parcurs foarte bun în a doua parte a sezonului, însă nu a putut recupera deficitul după startul slab de sezon.

„Sunt total devastat. Nu există absolut nicio scuză pentru asta. Aveam tot ce ne trebuia pentru a ajunge în Liga Campionilor de anul viitor și am eșuat. Suntem Liverpool și calificarea în competiție este minimum pe care trebuia să-l atingem.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău, dar este prea devreme pentru o postare înălțătoare sau optimistă. V-am dezamăgit pe voi și pe noi înșine”, a fost mesajul lui Mohamed Salah. Atacantul egiptean se află pe locul 4 în topul marcatorilor din Premier League cu 19 reușite.

Liverpool, 10 meciuri consecutive fără înfrângere în Premier League

Liverpool a turat motoarele în finalul sezonului, însă nu a fost suficient pentru ca echipa de pe Anfield să prindă un loc în grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor. Formația lui Jurgen Klopp nu a pierdut în ultimele 10 partide, însă pasul greșit din ultima etapă a fost decisiv.

ADVERTISEMENT

Liverpool a remizat, scor 1-1 cu Aston Villa și a ratat șansa de a se apropia de Manchester United. Locul 4 din Premier League, ultimul care asigură prezența în Liga Campionilor, este ocupat după 37 de etape de Newcastle. „Coțofenele” revin în cea mai tare competiție inter-cluburi din Europa după o pauză de 20 de ani.


  • 1.43 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „2 solist” la meciul Southampton – Liverpool

ADVERTISEMENT