News

MOARTE neaşteptată, dar ANUNŢATĂ! Era cunoscută în TOATĂ LUMEA! Ruşii sînt DEVASTAŢI!

Legendara vindecătoare Djuna din Caucaz, lecuitoarea de taină a liderilor de la Kremlin din perioada sovietică, devenită o veritabilă vedetă media după 1990, s-a stins din viaţă la Moscova,...
11.06.2015 | 09:33

Legendara vindecătoare Djuna din Caucaz, lecuitoarea de taină a liderilor de la Kremlin din perioada sovietică, devenită o veritabilă vedetă media după 1990, s-a stins din viaţă la Moscova, la vârsta de 65 de ani. Potrivit propriilor declaraţii, Djuna a murit, de fapt, în 2002, odată cu unicul şi adoratul său fiu, Vahtang, decedat în urma unui accident rutier.

Pe numele ei adevărat Evghenia Davitaşvili, Djuna s-a născut în regiunea Krasnodar (sud-estul Rusiei) şi a fost “o versiune masculină a lui Rasputin în anii 1980”, a declarat, pentru AFP, producătorul muzical Igor Matvienko, care a fost căsătorit cu ea timp de o lună la sfârşitul anilor 1980. Îi plăcea să sublinieze că are origini orientale şi îi plăcea să fie numită “prinţesa asiriană”, a afirmat el.

ADVERTISEMENT

Multă lume a auzit de Djuna, vindecătoarea care trata fără să atingă pacientul. Se pare că a fost înzestrată cu puteri bioenergetice speciale, greu de explicat, dar cu efecte spectaculoase. Ani de zile, a fost studiată de oamenii de ştiinţă, mai ales că, în perioada când faima ei dădea ocol pămîntului, se ocupa de sănătatea fostului lider sovietic Leonid Ilici Brejnev (vezi GALERIA FOTO!).

Cercetătorii n-au înţeles nici până azi cum putea să vindece boli grave de la distanţă, prin aşa-zisa tehnică a masajului fără contact. După destrămarea URSS-ului, nu s-a mai auzit de Djuna. Dar sfaturile ei naturiste au fost publicate, spre bucuria celor care cred în virtuţile tămăduitoare ale celebrei rusoaice.

ADVERTISEMENT

Printre figurile celebre care au apelat la serviciile ei de astrolog s-au numărat Leonid Brejnev, fost secretar general al Partidului Comunist din URSS (PCUS), care a încetat din viaţă în 1982, şi Eduard Şevardnadze, ministru de externe sovietic în perioada lui Mihail Gorbaciov, până în 1991, devenit ulterior preşedinte al Georgiei.

“Nu a dezvăluit niciodată conţinutul consultaţiilor oferite de ea”, a menţionat Igor Matvienko, care îşi aminteşte că, în acea perioadă, Djuna era cu regularitate dusă de o limuzină la Krelmin şi că apartamentul în care locuiau, în apropiere de strada Arbat, era un loc la modă, în care “se înghesuiau liderii de la Kremlin şi diferiţi artişti”. “Aproape întregul Birou Politic (organul suprem al Comitetului Central a PCUS) a asistat la căsătoria noastră, în centrul Moscovei”, spune artistul, care era cu 11 an mai tânăr decât cea care i-a fost soţie foarte scurt timp. El susţine că a beneficiat el însuşi de calităţile vindecătoare ale Djunei, care i-a rezolvat o problemă de la un genunchi “cu un simplu gest al mâinii”.

ADVERTISEMENT

Pasionată de pictat şi de scrierea versurilor, ea a fondat în 1990 o Academie internaţională de ştiinţe oculte, iar din 1991, după destrămarea fostei URSS, a apărut frecvent în presă. S-a retras însă complet din viaţa publică şi trăia izolată din 2001, după ce fiul ei Vakhtang a murit într-un accident de maşină.

Sursa: evz.ro

 

Tags: