News

Moarte bizară la Mediaș! Ce a pățit o femeie care mergea pe bicicletă

21.09.2020 | 05:04
Moarte bizara la Medias Ce a patit o femeie care mergea pe bicicleta
ADVERTISEMENT

Un accident ciudat s-a petrecut pe strada Fântânele din municipiul Mediaș. Conform primelor informații, o femeie care se deplasa pe bicicletă a intrat în ușa unui garaj.

Din păcate, în urma impactului, localnica, în vârstă de 42, a fost grav rănită și a decedat.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns câte un echipaj SMURD și unul de la Ambulanță. Intervenția medicilor a fost tardivă. Femeia se lovise puternic la cap și nu a mai putut fi salvată. Polițiștii Biroului Rutier Mediaș continuă cercetările.

Mediaș: O femeie a murit după ce a intrat cu bicicleta în ușa unui garaj

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Mediaș, str. Fântânele unde o femeie de aproximativ 42 de ani a căzut cu bicicleta ca urmare a unui impact cu ușa unui garaj. La fața locului echipajul a găsit femeia în stare de inconștientă. S-au aplicat manevrele de resuscitare dar fără răspuns, aceasta fiind declarată decedată. La fața locului s-a aflat în sprijin și un echipaj SAJ. “ a declarat Alina Voina, ISU Sibiu.

ADVERTISEMENT

“SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în Mediaș pe strada Fântânele unde o femeie în vârstă de 42 ani ,mergând pe bicicletă, s-a izbit de un garaj metalic. Echipajele au inițiat manevre de resuscitare dar din păcate femeia prezenta leziuni incompatibile cu viața ,prezentând un traumatism cranian grav cu decerebrare. Din păcăte a fost declarat decesul,“ a mai adăugat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU.

Va reamintim că recent, un milionar din Suceava a murit într-un accident de bicicletă stupid. Avea 45 de ani și afaceri de peste 25 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri mergea pe un drum care leagă localitățile Volovat și Burla, din județul Suceava. Florin Cusiac a coborât o pantă cu bicicleta și s-a dezechilibrat. În cădere, milionarul  s-a lovit cu capul de o piatră și a murit.

Un alt incident bizar, dar fără victime a avut loc în localitatea Strehaia, județul Mehedinţi.  Un bărbat de 59 de ani s-a rănit după ce a căzut în șanț cu bicicleta.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate de oamenii legii a rezultat faptul că bărbatul era băut. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT
Tags: