News

Moarte cumplită pentru o fată de 16 ani. Și-a turnat benzină pe corp și și-a dat foc

O fată de 16 ani din județul Bacău a avut parte de o moarte cumplită. Adolescenta și-a turnat benzină pe corp și și-a dat foc. Cadavrul, carbonizat, a fost găsit de tatăl tinerei.
10.01.2023 | 11:49
Moarte cumplita pentru o fata de 16 ani Sia turnat benzina pe corp si sia dat foc
Caz șocant în Bacău. O fată de 16 ani și-a dat foc în grădina casei. A fost găsită carbonizată. Sursa foto: bzi.ro
ADVERTISEMENT

O familie din județul Bacău trece prin momente dramatice. Fiica lor, de doar 16 ani, și-a pus capăt zilelor într-un mod groaznic.

Caz șocant în Bacău. O fată de 16 ani și-a dat foc în grădina casei. A fost găsită carbonizată

Bogănești, o comună cu doar 2.500 de suflete din județul Bacău, este împietrită de o dramă petrecută luni, 9 ianuarie, într-o gospodărie.

ADVERTISEMENT

O adolescentă de doar 16 ani a decis, din motive încă necunoscute, să-și ia viața.

Fata a fost găsită luni, în jurul orei 06.30 a.m., fără suflare, de către un membru al familiei. Tânără era carbonizată, în grădina locuinței, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Bacău.

Din primele informații, se pare că tânăra a fumat un pachet de țigări şi a băut spirt. Apoi şi-a turnat benzină pe corp şi şi-a dat foc. A avut parte de o moarte în chinuri.

ADVERTISEMENT

Cadavrul parțial carbonizat al fetei a fost găsit chiar de tatăl ei, o jumătate de oră mai târziu, la 700 de metri de locuinţă, informează ObservatorNews.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru autopsie.

ADVERTISEMENT

Fata de 16 ani, considerată o fire liniștită și introvertită

Întreaga comunitate din Bogănești este șocată și deplânge moartea tinerei. Oamenii sunt îngroziți de modul în care copila a ales să-şi pună capăt zilelor.

Presa locală scrie că fata era foarte liniştită, dar o fire introvertită. Ea nu a comunicat cu nimeni şi familia nu a ştiut ce intenţii are, scrie ZchNews. Tânăra era elevă la Liceul Nadia Comăneci din Oneşti.

ADVERTISEMENT

În urma acestei tragedii, IPJ Bacău a deschis o anchetă, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Pe internet curg mesajele de condoleanțe după acest deces șocant al tinerei.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Și putere părinților să treacă peste această tragedie!”, scrie o femeie.

”Ferească Dumnezeu ce se întâmplă cu copiii în ziua de azi. Ori neajunsurile ori altceva au dus la această tragedie”, spune o altă persoană.

ADVERTISEMENT
Tags: