News

Moarte cumplită pentru o femeie care s-a îndrăgostit pe internet. Iubitul a dezmembrat-o şi i-a furat organele

O femeie din Mexic s-a îndrăgostit pe internet de un bărbat din Peru și a decis să-l viziteze, fără să se gândească ce va urma.
24.11.2022 | 12:41
Moarte cumplita pentru o femeie care sa indragostit pe internet Iubitul a dezmembrato si ia furat organele
Femeie ucisă cu brutalitate în Peru. Foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Blanca Arellano și-a părăsit familia pentru a fi alături de cel care credea ca e alesul inimii, însă a sfârșit omorâtă și dezmembrată.

O femeie a fost ucisă brutal de iubitul de pe internet

Detaliile acestui caz par desprinse din filmele de groază. Femeia în vârstă de 51 de ani a plecat din Mexic spre Peru după o relație de mai multe luni care s-a consumat doar în mediul online.

ADVERTISEMENT

Iubitul, un bărbat din Peru în vârstă de 37 de ani, e student la medicină umană și biotehnologice și ar fi ucis-o și dezmembrat-o pe femeie. Juan Pablo Jesus Villafuerte Pinto neagă toate acuzațiile, cu toate că dovezile par evidente.

A petrecut o săptămână alături de Juan, după care a dispărut. Familia a intrat în panică atunci când femeia nu mai era de găsit și a cerut ajutorul autorităților și al internauților, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Nepoata femeii, Karla Arellano, a publicat un mesaj pe Twitter imediat după dispariția femeii: ”Nu m-am gândit niciodată că voi fi în această situație, astăzi cer sprijin pentru a localiza unul dintre cei mai iubiți și importanți oameni din viața mea. Mătușa mea Blanca Olivia Arellano Gutiérrez a dispărut luni, 7 noiembrie în Peru, este de origine mexicană, ne temem pentru viața ei”.

Contactat de familia din Mexic, bărbatul din Peru le-a transmis că aceasta s-a plictisit de el și s-a întors în Mexic, însă această informație se dovedea a fi falsă. Întregul caz a luat o turnură tragică atunci când cineva a găsit pe o plajă din Peru un cap de femeie fără chip.

ADVERTISEMENT

Câteva ore mai târziu, autoritățile au găsit și un deget tăiat cu un inel de argint, căruia i-a fost îndepărtat vârful degetului. A doua zi, un trunchi fără organe a fost găsit la capătul unui canal care se varsă în mare.

Anchetatorii au descoperit rapid că acest canal trece prin fața Universității Naționale Jose Faustino Sanchez Carrion, unde Villafuerte este student.

ADVERTISEMENT

Experții criminaliști au stabilit, de asemenea, că fața victimei a fost îndepărtată de o persoană cu experiență în utilizarea instrumentelor chirurgicale.

De asemenea, urme ale sângelui femeii au fost descoperite în tot apartamentul lui Villafuerte. Se pare că bărbatul ar fi postat, de asemenea, videoclipuri cu organele ei pe TikTok, la câteva zile după dispariția ei.

La scurt timp după descoperire, poliția l-a arestat pe Villafuerte sub acuzația de omor, trafic de persoane și trafic de organe.

Villafuerte neagă implicarea sa în crimă și rămâne în custodia poliției pe măsură ce ancheta continuă.

ADVERTISEMENT
Tags: