News

Moarte cumplită pentru un bărbat din Neamț. A vrut să sară peste o poartă, dar şi-a găsit sfârşitul

Un bărbat din Neamț a avut parte de o moarte cumplită. Acesta și-a găsit sfârșitul după ce a încercat să sară peste o poartă
23.08.2021 | 19:23
Moarte cumplita pentru un barbat din Neamt A vrut sa sara peste o poarta dar sia gasit sfarsitul
ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc duminică seara, 22 august. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au transmis că bărbatul era în stare de ebrietate.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat zace incoștient lângă un imobil. Omul avea 40 de ani, iar tragedia s-a produs în localitatea Nemţişor, potrivit Digi24.

ADVERTISEMENT

Moarte cumplită pentru un bărbat din Neamț. A vrut să sară peste o poartă, dar şi-a găsit sfârşitul

Oamenii legii au transmis, printr-un comunicat, că bărbatul care și-a pierdut viața a băut, alături de alte două persoane, lângă un imobil.

Ulterior, în jurul orei 22:30, proprietarul clădirii respective a fost alarmat de strigătele celor trei și a ieșit să vadă ce s-a întâmplat. Unul dintre petrecăreți era agăţat de ţepuşele din metal ale porţilor imobilului său.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical. Salvatorii l-au resuscitat pe bărbat și l-au transportat la o unitate medicală. Acolo a survenit decesul.

Medicii au precizat că omul și-a pierdut viața după ce artera femurală a fost secționată. În cauză, polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul incident care a avut loc duminică, din cauza consumului de băuturi alcoolice. Polițiștii nemțeni au anunțat că s-a produs și o altă autoaccidentare.

Autoaccidentare pe fondul consumului de băuturi alcoolice

Reprezentații IPJ Neanț au transmis că, duminică, un incident asemănător s-a produs pe raza județului, în localitatea Ungheni. De data aceasta, evenimentul a fost încadrat drept unul rutier.

ADVERTISEMENT

Un bărbat de 52 de ani a decis să plece la drum, pe bicicletă, deși băuse foarte mult. Ce a urmat e nu e greu de imaginat: „din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 52 de ani, din județul Constanța, se deplasa în calitate de biciclist pe DC7 Ungheni, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă, autoaccidentându-se”.

„În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, acesta fiind preluat și transportat la spital pentru investigații suplimentare. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat,” au transmis oamenii legii.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă,” au adăugat.

ADVERTISEMENT
Tags: