News

Moarte învăluită în mister, la Constanța. O femeie a căzut de la etajul 8 al blocului în care locuia

O constănțeancă a decedat, vineri seara, după ce s-a prăbușit în gol, de la etajul 8. Autoritățile încearcă să afle care sunt cauzele și împrejurările care au dus la producerea incidentului.
04.06.2022 | 09:50
Moarte invaluita in mister la Constanta O femeie a cazut de la etajul 8 al blocului in care locuia
O femeie a căzut de la etajul 8 al unui bloc din cartierul Poarta 6, Constanța / Sursa foto: Focuspress.ro
ADVERTISEMENT

Sâmbătă dimineața, polițiștii au fost sesizați în legătură cu un incident care a avut loc în cartierul Poarta 6 din Constanța. Martorii au relatat că o femeie de 30-40 de ani s-a prăbușit în gol de la etajul 8 al unui bloc.

Femeia nu a fost identificată

Femeia a fost declarată decedată, însă polițiștii nu au reușit să stabilească identitatea acesteia. Vecinii susțin, însă, că au mai văzut-o pe femeie în bloc și că aceasta ar locui în imobilul respectiv.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală in rem.

“În jurul orei 20.20, polițiștii Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui bloc din cartierul Poarta 6. Din primele informații, se pare că este vorba despre o femeie de aproximativ 30-40 de ani, care, până la acest moment, nu a fost identificată.

Femeia a fost declarată decedată. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Cercetările continuă, în vederea stabilirii identității persoanei în cauză, precum și a situației de fapt”, de arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

O lună de la tragedia din Timișoara

În ultimele luni, în România au avut loc mai multe evenimente similare, cel mai cunoscut fiind cel al unei femei din Timișoara, care și-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe un bloc de 10 etaje, împreună cu cei doi copii ai săi.

Iulia Billi avea 33 de ani și era divorțată, însă avea o relație cu un alt bărbat. Cu câteva zile înainte să comită teribilul act, aceasta fusese internată pentru câteva zile la o clinică de psihiatrie.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva minute înainte, Iulia ar fi primit un telefon misterios, care a determinat-o să comită teribilul act. Femeia a renunțat să-și mai lase copiii la grădiniță, așa cum intenționa, și a mers în fața unui bloc-turn, unde și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni și a urcat, în grabă, pe terasa imobilului. Și în acest caz, ancheta este în desfășurare.