News

Moarte stupidă a unei profesoare de 60 de ani! Valerica Vasilica Maxim a murit după ce a căzut în beci

02.10.2019 | 09:02
Moarte stupidă a unei profesoare de 60 de ani. Sursa foto: b1.ro
ADVERTISEMENT

O profesoară din Suceava, care a învățat generații de copii, a murit în urma unui accident stupid. Femeia a căzut în beci, după ce a greșit ușa de acces. Soțul său este convins că nu așa s-au întâmplat lucrurile, ci soția sa a fost împinsă în beci de un hoț.

Moarte stupidă a unei profesoare de 60 de ani

Nefericutul incident a avut loc sâmbătă dimineața, în localitatea Pocoleni, când un vecin a sunat-o pe profesoara de fizică Valerica Vasilica Maxim, în vârstă de 60 de ani, și pe soțul ei să îi roage să meargă la el acasă, deoarece nu-și mai amintea dacă a închis gazele atunci când omul a plecat de-acasă. Profesoara a fost cea care s-a dus să verifice, potrivit monitorulsv.ro.

ADVERTISEMENT

Atunci a fost ultima dată când soțul femeii a mai văzut-o vie. Mai mult, consoarta profesoarei bănuiește că cineva i-a ucis soția. El crede că femeia a surprins un hoț în casa vecinului, iar acest hoț a împins-o pe scările beciului, unde și-a găsit sfârșitul.

Moarte stupidă a unei profesoare de 60 de ani
Moarte stupidă a unei profesoare de 60 de ani. Sursa foto: monitorulsv.ro

Soțul femeii crede că aceasta a fost împinsă pe scări

Polițiștii îl contrazic. „Proprietarul bănuiește că decedata a greșit ușa de acces în bucătărie, care este pe același hol cu beciul, și a căzut involuntar pe scările acestuia, din cauza întunericului de pe hol și din necunoașterea configurației locuinței respective”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

ADVERTISEMENT

Colegii de la unitatea de învăţământ unde preda Valerica Vasilica Maxim au rămas şocaţi de această veste şi au postat un mesaj de adio pe contul de socializare al instituţiei.

„Colegiul Economic Suceava regretă moartea fulgerătoare a doamnei Valerica Maxim, profesor de fizică. Amintim, în aceste clipe de tristețe profundă, că doamna profesor Valerica Maxim a fost un dascăl devotat, ce și-a înțeles cu adevărat misiunea de a crește generații de tineri valoroși. Vom păstra întotdeauna în sufletele noastre amintirea bunătății, bucuriei de a trăi, a corectitudinii și loialității sale. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, este mesajul colegilor de şcoală.

ADVERTISEMENT
Tags: