Life

Moarte suspectă: descoperire macabră în lacul din fața reședinței Ducilor de Cambridge

07.09.2020 | 11:06
Moarte suspecta descoperire macabra in lacul din fata resedintei Ducilor de Cambridge
ADVERTISEMENT

Liniștea Ducilor de Cambridge este tulburată de un incident neobișnuit care a avut loc în apropiere de Kensington Palace, reședința lor din Londra. Mai exact, oamenii legii au făcut o descoperire macabră în lacul din fața casa în care locuiesc Prințul William, soția acestuia, Kate Middleton, și cei trei copii ai lor.

Polițiștii au scos din apa lacului cadavrul unei femei, în timp ce forțele de ordine cercetau dispariția unei alte persoane. Potrivit The Independent, oamenii legii au identificat greșit cadavrul, crezând inițial că este vorba de femeia pe care o căutau.

ADVERTISEMENT

„Sora mea Endellion este în viață, în siguranță și bine.Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul și dragostea pe care le-ați arătat pentru Delli și familia ei”, a spus fratele femeii pe care polițiștii o credeau moartă.

Moarte suspectă în lacul din fața locuinței Ducilor de Cambridge

„Îmi pare rău pentru toți care, la fel ca noi, v-ați întristați la aflarea veștii că Delli a murit.

ADVERTISEMENT

Ni s-a spus că a fost găsit un cadavru și că era ea. Nu a fost, iar Delli a fost găsită”, a completat ruda femeii date dispărute și găsită în viață. 

Se pare că femeia dată dispărută în urmă cu o săptămână și găsită sâmbătă, 5 septembrie, este nepoata fostului laureat al premiului pentru poezie, Sir John Betjeman. 

ADVERTISEMENT

Așadar, persoana căutată de oamenii legii s-a întors la domiciliu, în timp ce cadavrul scos din lac este în continuare neidentificat. Ancheta este în curs de desfășurare și în prezent nu se crede că ar fi vorba de o moarte suspectă.

„Decesul este tratat ca neelucidat în acest moment, dar nu se crede că este vorba despre o moarte suspectă. Ancheta este în curs”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții familiei regale britanice nu au oferit nicio declarație până în acest moment referitor la evenimentul tragic care s-a petrecut în apropiere de reședința Ducilor de Cambridge.

ADVERTISEMENT