News

Moarte suspectă în Buzău. Femeie de 40 de ani, găsită fără suflare în mașina sa. Foto

O femeie de 40 de ani a fost găsită moartă în propria mașină, în Buzău.
24.05.2021 | 12:05
Moarte suspecta in Buzau Femeie de 40 de ani gasita fara suflare in masina sa Foto
ADVERTISEMENT

Femeia care a fost găsită fără suflare avea 40 de ani și era infirmieră în cadrul secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Femeie moartă în propria mașină, în Buzău

Aceasta a fost găsită fără suflare în propria sa mașină în cartierul Mihai Viteazul. Femeia fusese dată în dispărută încă de pe data de 20 mai.

ADVERTISEMENT

Informațiile de la acea vreme arată că aceasta a plecat de acasă după o ceartă în familie. Ea a luat cheile mașinii pe care o deținea, un BMW, și a plecat din locuința sa, transmite Reporter Buzoian.

De atunci, rudele femeii nu mai știut nimic de ea așa că familia dat-o dispărută și la o zi distanță fotografia sa alături de semnalmentele ei au fost publicate pe siteul IPJ Buzău la rubrica Persoane Dispărute.

ADVERTISEMENT

Colegii de muncă ar femei ar fi sunat-o să vadă ce s-a întâmplat cu ea, din moment ce vineri nu a mai ajuns la serviciu. Aceasta le-a spus că nu se simte bine și starea de sănătate nu-i permite să vină la serviciu, fiind nevoie să o înlocuiască cineva.

Dar o tragedie s-a petrecut între timp, pentru că trupul femeii a fost găsit în aceeași mașină cu care a plecat de acasă după acea ceartă.

ADVERTISEMENT

La momentul în care femeia a fost găsită de autorități, ea murise de 24 de ore, însă legiști vor stabili cu exactitate aceste detalii, după efectuarea necropsiei.

Masina femeii
Masina femeii. Sursa: stiridinsursebuzau

Femeia a lăsat un bilet în mașină

În mașină ar fi fost găsit și un bilet, dar acesta nu pare a fi unul de adio, ci unul de iubire. Femeia în vârstă de 40 de ani se transferase recent pe secția de Terapie Intensivă a spitalului din Buzău după ce lucrase mulți ani pe secția de pediatrie. Aceasta a lăsat în urmă trei copii.

ADVERTISEMENT
Biletul lăsat de femeie
Biletul lăsat de femeie. sursa foto: stiridinsursebuzau

 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili toate împrejurările în care femeia și-a pierdut viața. Sunt luate în calcul toate ipotezele pentru această moarte suspectă, dar sinuciderea pare a fi cea mai plauzibilă.

„La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul acestora marca BMW şi nu a mai revenit până în prezent.

Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar şi telefonul său mobil, care este închis”, a transmis Poliţia Române.

ADVERTISEMENT
Tags: