News

Moarte suspectă în Pitești. O femeie a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel

Descoperire macabră într-o cameră de hotel din municipiul Pitești. O femeie în vârstă de 35 de ani a fost găsită fără suflare.
05.07.2024 | 14:04
Moarte suspecta in Pitesti O femeie a fost gasita fara suflare intro camera de hotel
O femeie a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 35 de ani a fost găsită fără suflare, vineri, într-o cameră de hotel din municipiul Pitești. Din primele informații, pe trupul femeii nu au fost observate semne de violență.

O femeie a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel

Polițiștii din Pitești au fost alertați, vineri, după ce o femeie a fost găsită fără viață în camera unei unități de cazare din oraș.

ADVERTISEMENT

La scurt timp de la primirea apelului prin 112, la fața locului au ajuns polițiștii criminaliști care au constatat că persoana decedată este o femeie de 35 de ani din județul Ilfov.

„În ziua de 5 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că în camera unei unităţi de cazare din municipiul Piteşti a fost găsită o persoană decedată. 

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, constatând că persoana decedată este o femeie de 35 de ani, din judeţul Ilfov”, au transmis reprezentanții IPJ Argeş.

De asemenea, oamenii legii spun că pe trupul neînsuflețit al femeii nu au fost descoperite urme de violență, însă moartea rămâne în continuare una învăluită în mister.

ADVERTISEMENT

Cadavrul femeii de 35 de ani a fost transportat la Medicina Legală, unde medicii legiști vor efectua necropsia care va stabili cu exactitate cauza morții.

Mai mult, în acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar anchetatorii urmează să stabilească cauzele în care s-a produs tragedia șocantă. 

ADVERTISEMENT

”Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei și luarea măsurilor legale care se impun”, au mai transmis reprezentanții IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT
Tags: