News

Moarte suspectă în Slatina. Angajat al primăriei, găsit decedat la numai 40 de ani, în propria locuinţă

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit decedat la domiciliu, fiind vorba de șeful Compartimentului Executare Silită al Primăriei Slatina.
21.11.2022 | 16:39
Moarte suspecta in Slatina Angajat al primariei gasit decedat la numai 40 de ani in propria locuinta
Ambulanța, chemată de rudele unui bărbat din Slatina. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Individul ar fi murit în urma unui infarct, fiind găsit mort în propria locuință. Cei care l-au găsit inconștient au fost rudele, de altfel aceleași persoane care au chemat și ambulanța.

Angajat al Primăriei Slatina, mort la doar 40 de ani

Medicii au ajuns la fața locului în timp record, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, astfel că a fost constatat decesul persoanei în cauză.

ADVERTISEMENT

”La data de 21 noiembrie, în jurul orei 06:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-un imobil din municipiul Slatina.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, ar fi decedat într-un imobil de pe strada Toamnei, din municipiul Slatina, județul Olt.

ADVERTISEMENT

În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Medicii Serviciului Județean de Medicină Legală urmează să stabilească cauzele decesului, însă cel mai probabil ar fi vorba de un infarct.

ADVERTISEMENT

Potrivit Adevărul, directorul direcției economie din cadrul primăriei, Alin Calotă, a dezvăluit că moartea bărbatului a produs un șoc în rândul colegilor. Cu toate că se considera un bărbat sănătos, angajatul primăriei care a murit se plângea în ultima perioadă de unele simptome.

Mai mult, înainte să moară i-a mărturisit colegului său că se confruntă cu anumite dureri.

”Vă dați seama, suntem în stare de șoc. Aseară mi-a scris, mi-a spus că-l doare foarte tare stomacul, i-am spus să meargă la spital și mi-a scris că merge a doua zi, dacă trece cu bine noaptea”, a precizat colegul bărbatului.

ADVERTISEMENT

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind derulate cercetări suplimentare.

ADVERTISEMENT
Tags: