News

Moarte suspectă într-o clădire de birouri din București. Poliția a început cercetările

12.05.2019 | 17:50
Moarte suspecta intro cladire de birouri din Bucuresti Politia a inceput cercetarile

Un bărbat a fost găsit mort într-o casă de avocatură din București. Administratorul clădirii de birouri s-a spânzurat în sala de ședință a casei de avocatură ,,Mușat și Asociații”, cu sediul în zona Aviatorilor. Firma ,,Mușat și Asociații” este printre primele 100 de firme de avocatură în domeniul arbitrajului internațional.

Administratorul unei clădiri de birouri găsit mort

Administratorul casei de avocatură ,,Mușat și Asociații”, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit spânzurat în sala de ședință. Acesta a lăsat un bilet de adio, așadar moartea este catalogată ca fiind sinucidere.

Apelul la 112 a fost dat de un paznic care efectua un control de rutină la etajele superioare ale clădirii de birouri. “În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-o clădire de birouri, de pe raza sectorului 1, a fost găsit decedat un bărbat, angajat al asociaţiei ce funcţiona în acel sediu”, a declarat Poliţia Capitalei.

Așadar, polițiștii din cadrul Biroului ,,Morți Suspecte” au declanșat o anchetă pentru stabilirea cauzei și circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului.  „Au fost declanșate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul avea 59 de ani și lucra la casa de avocatură „Mușat și Asociații”, cu sediul în zona Aviatorilor. Acesta ar fi fost găsit spânzurat, potrivit Mediafax. 

Apropiații bărbatului spun că, acesta avea probleme în familie și din cauza aceasta începuse să aibă dificultăți și la locul de muncă.

Moarte suspectă într-o clădire de birouri din zona Aviatorilor
Bărbat găsit spânzurat într-o clădire de birouri din zona Aviatorilor
Sursa foto: Google.com

Tot mai multe sinucideri suspecte

În săptămâna Patimilor, procurorul Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Se pare că, femeia în vârstă de 53 de ani, suferea de o depresie severă după ce în anul 2017 a fost înlocuită din funcția de procuror de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și trimisă să lucreze în cadrul Biroului Resurse Umane. Femeia s-a aruncat de la o înălțime de aproximativ 20 de metri.

Tags: