News

Moarte suspectă într-un hotel din Timișoara. Cadavrul unui olandez, găsit după câteva zile

Cadavrul unui olandez, decedat în condiții necunoscute, a fost descoperit de camerista care intrase să facă curat în camera de hotel
12.11.2022 | 18:51
Moarte suspecta intrun hotel din Timisoara Cadavrul unui olandez gasit dupa cateva zile
Cadavrul bărbatului a fost găsit după câteva zile Foto: Ziua de Vest
ADVERTISEMENT

Bărbatul găsit mort în camera de hotel avea 40 de ani, iar cadavrul său a fost descoperit după câteva zile.

Moarte suspectă într-un hotel din Timișoara

Este anchetă la Euro Hotel Timişoara, acolo unde un bărbat în vârstă de 40 de ani, cetăţean olandez, a fost descoperit decedat de una dintre cameriste.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației Ziua de Vest, femeia mai intrase în camera bărbatului şi înainte, dar l-a văzut întins în pat şi nu a vrut să deranjeze crezând că doarme. După câteva zile, aceeași cameristă a intrat din nou în cameră și a alertat autoritățile.

Lângă corpul bărbatului au fost găsite mai multe pastile, iar poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Cadavrul unui olandez, găsit după câteva zile

“Astăzi, 12 noiembrie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-o cameră a unui hotel, situat pe strada Mehadia din municipiul Timișoara, a fost găsită o persoană în stare de inconștiență.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în camera de hotel fiind găsit, din nefericire, trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

La fața locului a fost prezent și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a informat poliția timișoreană într-un comunicat.

Bărbatul avea rezidență în România, informează Știrile TVR. Potrivit declarațiilor date de reprezentanții unității de cazare polițiștilor, olandezul era venit în oraș pentru un tratament stomatologic.

ADVERTISEMENT

În acest moment organele de anchetă iau în calcul mai multe variante: moartea naturală, sinuciderea, dar şi o supradoză accidentală de medicamente.

Nu este exclusă nici varianta ca bărbatul să fi fost alergic la vreunul dintre medicamente.

ADVERTISEMENT