News

Moarte suspectă la Bârlad. Un bărbat, găsit fără suflare în propria locuinţă. Fiica sa e cunoscută cu afecţiuni psihice

Un bărbat de 84 de ani a fost găsit decedat în casa sa din Bârlad după ce vecinii au sunat la poliție, îngrijorați fiind că nu îl mai văzuseră pe octagenar de mai multe zile.
29.08.2022 | 18:15
Moarte suspecta la Barlad Un barbat gasit fara suflare in propria locuinta Fiica sa e cunoscuta cu afectiuni psihice
Polițiștii și pompierii din Bârlad au fost nevoiți să deblocheze ușa locuinței bărbatului decedat. Foto: commons.wikimedia.org
ADVERTISEMENT

Pompierii chemați la fața locului au fost nevoiți să deblocheze ușa pentru a intra în casa în care vârstnicul locuia alături de fiica sa cu probleme psihice. Totul s-a întâmplat duminică seara.

Descoperire macabră la Bârlad

După ce au descoperit trupul neînsuflețit, echipajele de poliție și pompieri au descoperit că femeia se ascunde într-o magazie, conform vremeanoua.ro.  Pentru această intervenție a fost nevoie de două autospeciale, o autospecială pentru deblocare şi descarcerare, dar și de o ambulanţă SMURD.

ADVERTISEMENT

Vecinii de pe strada Alexandru Vlahuţă știau că bărbatul are mai multe probleme de sănătate și au început să fie îngrijorați când au trecut mai multe zile fără să îl vadă.

După deblocarea uşii locuinţei, în interior a fost găsit decedat bărbatul în vârstă de 84 ani. Fiica acestuia a fost găsită ascunsă într-o magazie“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

ADVERTISEMENT

Ulterior, femeia cu probleme psihice a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Elena Beldiman din Bârlad.

A fost deschis dosar penal

Mai departe, oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Totodată, polițiștii fac cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care a survenit decesul bărbatului. ”(…) Vecinii au sesizat că un bărbat în vârstă de 84 ani, cunoscut cu probleme medicale, nu a mai fost văzut de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Asemenea și fiica acestuia, o persoană cunoscută cu afecțiuni psihice. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție”, au mai transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Altfel, amintim că spre finalul lunii iunie, un cunoscut afacerist din Capitală a fost găsit mort pe un câmp. La puțin timp după aceea s-s-a aflat că bărbatul era nepotul fostului primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu.

ADVERTISEMENT

Descoperirea macabră a fost făcută pe un câmp din apropierea localității ilfovene Căciulați. Acolo a fost găsit spânzurat un bărbat în vârstă de 52 de ani.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: