News

Moarte suspectă la Galați. Cum a fost găsit de vecini un bărbat de 54 de ani

08.04.2021 | 11:18
Moarte suspecta la Galati Cum a fost gasit de vecini un barbat de 54 de ani
ADVERTISEMENT

Moarte suspectă la Galaţi. Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit de vecini decedat în apartamentul său.

Mirosul de pe casa scării a fost elementul care a atras atenția locatarilor. Aceștia au mers să vadă ce se întâmplă cu bărbatul și au fost șocați în momentul în care l-au găsit fără suflare într-o cameră.

ADVERTISEMENT

”Am văzut că lipseşte de mai multe zile, tot timpul era prin faţa blocului, prin cartiere, şi am zis că ceva nu este în regulă”, a precizat un vecin al bărbatului. Victima a fostă descoperită cu mai multe tăieturi, aşa că oamenii au sunat imediat la Poliţie, conform Observatornews.

Moarte suspectă la Galați. Victima a fost găsită de vecini

Bărbatul avea 54 de ani și era divorţat. Acesta se mutase recent într-un bloc de la marginea oraşului Galați. Vecinii au început să fie îngrijorați în momentul când bărbatul a dispărut preț de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Unul dintre locatari avea cheia de rezervă a apartamentului, astfel că vecinii s-au hotărât să intre și să vadă dacă omul este acasă. Cum au deschis uşa, l-au zărit pe bărbat pe podea.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii şi criminaliştii. Bărbatul avea mai multe tăieturi pe corp, iar anchetatorii iau în calcul varianta unei crime.

ADVERTISEMENT

Un om al străzii este principalul suspect

Vecinii le-au spus oamenilor legii că victima tocmai dăduse afară un om al străzii pe care îl mai primea în casă. Poliştii l-au găsit repede pe suspect.

Omul străzii a fost dus la audieri. Anchetatorii urmează să stabilească împrejurările în care şi-a pierdut viaţa bărbatul de 54 de ani, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost găsit mort în mașină

Recent, un alt deces a atras atenția autorităților. În cartierul Calea Caransebeșului din Reșița, trupul unui tânăr de aproximativ 20-25 de ani, a fost găsit fără suflare într-un autoturism. Anchetatorii au început cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT