News

Moarte suspectă la Timişoara. Un medic veterinar a fost găsit decedat în portbagajul propriei maşini

Un bărbat de 35 de ani, din localitatea Anina, a fost găsit mort în portbagajul propriei maşini, în parcarea Facultăţii de Agronomie din Timişoara.
14.02.2023 | 23:48
Moarte suspecta la Timisoara Un medic veterinar a fost gasit decedat in portbagajul propriei masini
Nicolae Ioan Busa avea 35 de ani Foto: opiniatimisoarei.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat care fusese dat dispărut de familie în urmă cu câteva zile, a fost găsit mort marți, în portbagajul propriei maşini, în Timişoara. El avea vârsta de 35 de ani şi era originar din oraşul Anina, judeţul Caraş Severin.

Bărbatul şi-ar fi injectat singur o substanţă letală

Bărbatul plecase vineri, 10 februarie, când a plecat spre Reşiţa, la o şedinţă de lucru, urmând ca ulterior să plece la Timişoara, în interes de serviciu. Ultima dată când familia a vorbit telefonic cu bărbatul a fost în ziua de vineri, în jurul orei 22.00, acesta spunându-le că se află încă în Timişoara.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a plecat cu autoturismul personal, în portbagajul căruia i-a şi fost găsit cadavrul, în după-amiaza zilei de marţi. Maşina se afla parcată în campusul Universităţii de Ştiinţele Vieţii din Timişoara.

Anchetatorii sunt de părere că acesta s-ar fi sinucis, dar verificările demarate de poliţişti vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Bărbatul nu era la prima încercare de a se sinucide, spun anchetatorii.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, se pare că acesta şi-ar fi pus capăt zilelor folosind o substanţă pe care şi-a injectat-o. Mai mult, se pare că nu i-a fost greu să-şi procure o substanţă letală, el fiind de profesie medic veterinar.

În anunţul dispariţiei sale, făcut sâmbătă, IPJ Caraş-Severin transmitea: “La data de 11 februarie, polițiști de la Poliția Orașului Anina au fost sesizați de către tatăl bărbatului, despre faptul că Nicolae Ioan Busa a plecat în ziua de vineri, la ora 8, spre municipiul Reșița, la o ședință de lucru, urmând să plece ulterior în municipiul Timișoara, în interes de serviciu.

ADVERTISEMENT

Ultima dată când familia a vorbit telefonic cu bărbatul a fost în ziua de vineri, în jurul orei 22, acesta spunându-le că se află încă în Timișoara. Bărbatul a plecat cu autoturismul personal, de culoare gri, cu numărul CS-88-BUS.

Semnalmente: 1,73 metri înălțime, greutate 65-70 kg, ochi căprui, păr șaten. La momentul plecării bărbatul purta o geacă neagră de piele, pantaloni de blugi de culoare albastră, pantofi sport de culoare neagră și o căciulă de culoare albastră!”.

ADVERTISEMENT