News

Moarte suspectă pentru o româncă în Italia! Mioara Paraschiv a fost găsită decedată de fostul iubit

20.09.2019 | 09:26
Moarte suspecta pentru o romanca in Italia Mioara Paraschiv a fost gasita decedata de fostul iubit

Moarte suspectă pentru o româncă în Italia! Mioara Paraschiv, Mara pentru prieteni a plecat din România sperând într-un trai mai bun. A ales să meargă ca asistentă în Vicenza, după ce a absolvit Şcoala sanitară postliceală “Carol Davila” din Bucureşti. Din păcate aceasta a fost găsită decedată, în casa în care locuia din Bassano del Grappa, provincia Vicenza. Aceasta stătea într-un apartament pe Via Ca’Baroncello, împreună cu fostul său iubit, un român de 55 de ani.

Moarte suspectă pentru o româncă în Italia!

În weekend, bărbatul a plecat la Padova, ca să-şi viziteze copiii. Când s-a întors acasă, duminică, în jurul orei 18.00, bărbatul a făcut descoperirea. Mara era prăbuşită fără viaţă în baia locuinţei, cu o rană la cap, produsă, cel mai probabil, în momentul căzăturii. Fostul partener a încercat să-i acorde primul ajutor, dar când a realizat că Mara nu răspunde manevrelor de resuscitare a pus mâna pe telefon şi a alertat autoritățile.

Imediat, în via Ca’Baroncello au ajuns carabinierii, împreună cu echipele de prim-ajutor. Din păcate, medicii nu au avut prea multe de făcut, ci doar să constate decesul. Din primele indicii arată că femeia a murit din cauze naturale. Cu toate acestea, procurorul de caz a dispus efectuarea unei autopsii și apartamentul a fost securizat de anchetatori pentru mai multe cercetări. Mara era din Buzău și a lucrat inițial în București, timp de 4 ani, ca infirmieră.

Moarte suspectă pentru o româncă în Italia! Româncă
Românca locuia în provincia Vicenza. Sursa foto – facebook

Mioara Paraschiv a fost găsită decedată de fostul iubit

Din 2012, femeia a venit în Italia unde a lucrat din septembrie până în luna februarie a anului următor, la spitalul San Bassiano din Bassano del Grappa. Din 2013 până în 2017 a avut diverse job-uri, ultimul loc de muncă fiind ca angajată la o societate din Mussolente, unde a lucrat până în luna aprilie a acestui an. Prietenii sunt șocați de cele întâmplate și spun că aceasta nu avea vreo problemă de sănătate.

“Era o fată veselă, mereu dornică să îi ajute pe cei din jur. Duminică, m-am întors din vacanță și i-am trimis câteva mesaje, dar nu mi-a răspuns. M-am dus apoi la ea şi am văzut carabinierii. Din câte știu eu, Mioara nu avea probleme de sănătate”, a declarat pentru presa din Italia o altă româncă, Renata, care locuieşte în aceeaşi clădire cu Mioara Paraschiv.