News

Moarte tragică pentru un român în Spania. Bărbatul a fost găsit fără viață într-o groapă de gunoi

Tragedie în Alicante, Spania. Român găsit decedat într-o groapă de gunoi, iar autoritățile cred că ar fi fost o moarte violentă
23.05.2024 | 17:45
Moarte tragica pentru un roman in Spania Barbatul a fost gasit fara viata intro groapa de gunoi
Român găsit decedat într-o groapă de gunoi din Spania. Autoritățile investighează o posibilă moarte accidentală. Sursa foto: jurnalemigrant.com
ADVERTISEMENT

Un român de 46 de ani a fost descoperit decedat într-o groapă de gunoi din El Campello, o localitate situată în provincia Alicante, comunitatea autonomă Valencia, în dimineața zilei de luni, 20 mai 2024.

Român găsit  mort într-o groapă de gunoi din Spania

Potrivit publicației El Debate, citată de jurnalemigrant.com, la început, autoritățile au suspectat că ar putea fi vorba despre o moarte violentă, având în vedere numeroasele răni găsite pe trupul bărbatului.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, autopsia efectuată marți a infirmat această ipoteză, concluzionând că decesul a survenit accidental. Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, era cunoscut în orașul Benidorm, unde trăia pe străzi, fiind o persoană fără adăpost.

Autoritățile nu au reușit încă să stabilească locul exact al accidentului. Deșeurile din Benidorm sunt inițial depozitate într-o groapă de gunoi locală înainte de a fi transportate la El Campello, însă cadavrul nu a fost descoperit în această etapă inițială.

ADVERTISEMENT

Aceasta sugerează că incidentul ar fi putut avea loc într-o altă localitate din provincia Alicante, iar ancheta pare să se complice, având în vedere indiciile descoperite.

Groapa de gunoi din El Campello, care se ocupă de gestionarea deșeurilor din regiunile Marinas, se află acum sub atenția agenților Poliției Judiciare a Gărzii Civile din San Juan de Alicante.

ADVERTISEMENT

Polițiștii spanioli au deschis o anchetă

Ancheta vizează stabilirea locului unde se afla victima înainte de a muri, pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului și cum a ajuns românul în acea zonă.

Printre ipotezele analizate de anchetatori se numără posibilitatea ca bărbatul să fi suferit un infarct sau să fi căzut într-un container de gunoi în timp ce căuta ceva, iar containerul să fi fost golit ulterior de un camion de salubritate, fără ca operatorii să observe prezența sa.

ADVERTISEMENT

Corpul prezenta multiple contuzii și răni compatibile cu mecanismele folosite în camioanele de colectare a deșeurilor și în groapa de gunoi, susținând astfel teoria unui accident, nu a unei acțiuni criminale.

ADVERTISEMENT