Life

Moartea Corneliei Catanga, anunțată de un semn bizar. Creatoarea de modă Sonia Trifan șochează

26.03.2021 | 16:15
Moartea Corneliei Catanga anuntata de un semn bizar Creatoarea de moda Sonia Trifan socheaza
ADVERTISEMENT

Moartea Corneliei Catanga, survenită brusc la scurtă vreme după ce a ajuns la spital unde a fost diagnosticată cu Covid-19, ar fi fost prevestită de un semnal bizar, susține creatoarea de modă Sonia Trifan.

Regina muzicii lăutărești din România a lăsat multă durere în urmă, iar trecerea ei la cele veșnice i-a șocat atât de tare pe cei care au cunoscut-o și admirat-o încât nici acum nu le vine să creadă că este adevărat.

ADVERTISEMENT

Una din persoanele care a respectat-o enorm și a cunoscut-o personal este creatoarea de modă Sonia Trifan, care a scris pe Facebook un mesaj neașteptat în urma morții Corneliei Catanga, susținând că aceasta ar fi fost prevestită de niște păsări.

Moartea Corneliei Catanga, anunțată de un semn bizar. Ce a scris Sonia Trifan pe Facebook

Sonia spune că a fost trezită azi dimineață de un stol de păsări care făceau mult zgomot.

„La ora 6, în dimineața aceasta, m-am trezit fără niciun motiv, doar ca auzeam un stol de păsări afara. Acestea strigau, făceau o gălăgie nefirească. Nu am mai putut sa dorm deloc. Se pare ca în jurul orei 6, draga și scumpa mea prietena, Cornelia Catanga, ne-a părăsit.

ADVERTISEMENT

Un înger de om, o ființa extraordinara, o doamna fără cusur. Îți mulțumesc din suflet, Cornelia, pentru prietenia noastră frumoasă, deosebita, pentru toate sfaturile de viata pe care mi le-ai dat de atâția ani și, mai ales, pentru ca mă alegeai de fiecare data sa te îmbrac cu cele mai frumoase ținute… O regină a muzicii lăutărești! Te iubesc! Să ai un drum lin și odihna veșnică”, a scris cu durere Sonia Trifan pe Facebook.

Cântăreața a refuzat să plece la spital până când a fost prea târziu

Cornelia Catanga susținea că era răcită în ultima vreme și a refuzat să se testeze de Covid-19, cu toate că în familia ei și a lui Aurel Pădureanu a existat cel puțin un caz de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, soțul Corneliei Catanga ne-a declarat că amândoi sunt răciți, fără să știe că, de fapt, aveau coronavirus. Artista se pare că a refuzat să plece la spital, acolo unde a ajuns când, din păcate, a fost mult prea târziu. Cântăreața s-ar fi tratat după ureche cu diferite medicamente.