News

Moartea lui Sean Connery, ecou la Hollywood. Cum au reacționat vedete celebre la aflarea veștii

31.10.2020 | 18:06
Moartea lui Sean Connery ecou la Hollywood Cum au reactionat vedete celebre la aflarea vestii
ADVERTISEMENT

Vestea că celebrul actor Sean Connery a încetat din viață a șocat o lume întreagă, Hollywood-ul fiind în doliu, iar artiștii internaționali plângându-l pe regretatul actor.

Sean Connery, care a jucat în rolul renumitului James Bond și a încântat publicul cu nenumărate alte roluri memorabile, a murit la 90 de ani. Hollywood-ul a început imediat să aducă un omagiu legendei cinematografice.

ADVERTISEMENT

Cariera sa de actorie a durat aproximativ cinci decenii, iar actorul a câștigat un Oscar în 1988 pentru rolul din „incoruptibilii” (The Untouchables). De-a lungul timpului, Sean Connery a fost idolul a numeroase nume celebre din industria filmului.

Moartea lui Sean Connery, ecou la Hollywood. Cum au reacționat vedete celebre la aflarea veștii

Astăzi, moartea lui Sean Connery a fost anunțată de către fiul său, Jason, acesta declarând că primul interpret al lui James Bond a încetat din viață în timpul somnului, aflându-se în Bahamas. Sean Connery a fost diagnosticat, în urmă cu ceva timp, cu Alzheimer și, potrivit apropiaților, nu-și mai recunoștea nici partenera de viață, care i-a fost alături timp de 45 de ani.

ADVERTISEMENT

După moartea sa, reacțiile nu au întârziat să apară, fanii fiind îndurerați după o asemenea pierdere. Așa cum era de așteptat, artiști renumiți de la Hollywood au dorit să îi aducă un omagiu legendarului actor.

Actorul Hugh Jackman, care îl interpretează pe Wolverine în X-Men, a mărturisit pe rețelele de socializare că Sean Connery a fost idolul copilăriei sale, văzând în acesta un model demn de urmat.

ADVERTISEMENT

„Am crescut idolatrizându-l pe Sean Connery. O legendă atât pe platourile de filmare, cât și în afara lor. Odihnească-se în pace”, a fost mesajul acestuia.

De asemenea, și renumitul scriitor american Stephen King a dorit să facă o postare în memoria actorului scoțian, postând o fotografie cu acesta pe Twitter, alături de un mesaj.

ADVERTISEMENT

„Sean Connery în primul său rol principal, ca un boxer depășit. A fost un actor excelent și un tip bun”, a adăugat autorul în dreptul fotografiei.

Sean Connery
Moartea lui Sean Connery, ecou la Hollywood. Cum au reacționat vedete celebre la aflarea veștii. Sursa foto: Twitter

Și frumoasa actriță Salma Hayek a distribut o fotografie alb-negru cu Sean Connery pe contul ei oficial de Instagram, alături de un mesaj emoționant în memoria acestuia.

„Mă întristează tare faptul că astăzi s-a stins legendarul Sean Connery. Cel puțin a trăit până la 90 de ani. Gândurile se îndreaptă către cei apropiați ai săi. Să se odihnească în pace ??”, a scris artista.

Și artistul Elton John era foarte apropiat de regretatul actor. Pe pagina sa de Instagram, cântărețul a publicat o fotografie alături de Sean Connery și a adăugat un scurt mesaj:

„O adevărată legendă a ecranului”, a spus celebrul interpret.

Sean Connery
Moartea lui Sean Connery, ecou la Hollywood. Cum au reacționat vedete celebre la aflarea veștii. Sursa foto: Instagram

Vestea morții actorului le-a întristat și pe vedetele din România. Iulia Vântur a postat, la rândul ei, un mesaj emoționant pentru regretatul actor, alături de o scenă din filmul care l-a consacrat.

„Odihnește-te în pace Sir Sean Connery ??❤️ Munca lui minunată și dragostea și respectul nostru pentru el vor dura pentru totdeauna. Bond … cel mai bun … James Bond ??”, a scris frumoasa blondină pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: