Moartea lui Sean Connery, ecou la Hollywood. Cum au reacționat vedete celebre la aflarea veștii

Raluca Ilie   
în Special Fanatik
31/10/2020, 18:06
Moartea lui Sean Connery, ecou la Hollywood. Cum au reacționat vedete celebre la aflarea veștii
Moartea lui Sean Connery, ecou la Hollywood. Cum au reacționat vedete celebre la aflarea veștii. Sursa foto: Instagram

Vestea că celebrul actor Sean Connery a încetat din viață a șocat o lume întreagă, Hollywood-ul fiind în doliu, iar artiștii internaționali plângându-l pe regretatul actor.

Sean Connery, care a jucat în rolul renumitului James Bond și a încântat publicul cu nenumărate alte roluri memorabile, a murit la 90 de ani. Hollywood-ul a început imediat să aducă un omagiu legendei cinematografice.

Cariera sa de actorie a durat aproximativ cinci decenii, iar actorul a câștigat un Oscar în 1988 pentru rolul din „incoruptibilii” (The Untouchables). De-a lungul timpului, Sean Connery a fost idolul a numeroase nume celebre din industria filmului.

Moartea lui Sean Connery, ecou la Hollywood. Cum au reacționat vedete celebre la aflarea veștii

Astăzi, moartea lui Sean Connery a fost anunțată de către fiul său, Jason, acesta declarând că primul interpret al lui James Bond a încetat din viață în timpul somnului, aflându-se în Bahamas. Sean Connery a fost diagnosticat, în urmă cu ceva timp, cu Alzheimer și, potrivit apropiaților, nu-și mai recunoștea nici partenera de viață, care i-a fost alături timp de 45 de ani.

După moartea sa, reacțiile nu au întârziat să apară, fanii fiind îndurerați după o asemenea pierdere. Așa cum era de așteptat, artiști renumiți de la Hollywood au dorit să îi aducă un omagiu legendarului actor.

Actorul Hugh Jackman, care îl interpretează pe Wolverine în X-Men, a mărturisit pe rețelele de socializare că Sean Connery a fost idolul copilăriei sale, văzând în acesta un model demn de urmat.

„Am crescut idolatrizându-l pe Sean Connery. O legendă atât pe platourile de filmare, cât și în afara lor. Odihnească-se în pace”, a fost mesajul acestuia.

De asemenea, și renumitul scriitor american Stephen King a dorit să facă o postare în memoria actorului scoțian, postând o fotografie cu acesta pe Twitter, alături de un mesaj.

„Sean Connery în primul său rol principal, ca un boxer depășit. A fost un actor excelent și un tip bun”, a adăugat autorul în dreptul fotografiei.

Sean Connery
Moartea lui Sean Connery, ecou la Hollywood. Cum au reacționat vedete celebre la aflarea veștii. Sursa foto: Twitter

Și frumoasa actriță Salma Hayek a distribut o fotografie alb-negru cu Sean Connery pe contul ei oficial de Instagram, alături de un mesaj emoționant în memoria acestuia.

„Mă întristează tare faptul că astăzi s-a stins legendarul Sean Connery. Cel puțin a trăit până la 90 de ani. Gândurile se îndreaptă către cei apropiați ai săi. Să se odihnească în pace 🙏🏻”, a scris artista.

Și artistul Elton John era foarte apropiat de regretatul actor. Pe pagina sa de Instagram, cântărețul a publicat o fotografie alături de Sean Connery și a adăugat un scurt mesaj:

„O adevărată legendă a ecranului”, a spus celebrul interpret.

Sean Connery
Moartea lui Sean Connery, ecou la Hollywood. Cum au reacționat vedete celebre la aflarea veștii. Sursa foto: Instagram

Vestea morții actorului le-a întristat și pe vedetele din România. Iulia Vântur a postat, la rândul ei, un mesaj emoționant pentru regretatul actor, alături de o scenă din filmul care l-a consacrat.

„Odihnește-te în pace Sir Sean Connery 🙏🏼❤️ Munca lui minunată și dragostea și respectul nostru pentru el vor dura pentru totdeauna. Bond … cel mai bun … James Bond 🙏🏼”, a scris frumoasa blondină pe contul său de Instagram.

Închide ×