Sport

Mobilizare generală a fanilor dinamoviști pentru derby-ul cu FCSB. Câți ”câini” sunt așteptați în tribune

Fanii dinamoviști strâng rândurile înaintea derby-ului cu FCSB de duminică. DDB îi cheamă alături pe ultrasii din PCH.
10.09.2021 | 17:33
Mobilizare generala a fanilor dinamovisti pentru derbyul cu FCSB Cati caini sunt asteptati in tribune
ADVERTISEMENT

Cel mai așteptat meci de fotbal al României, FCSB – Dinamo, se joacă duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Se anunță încă un spectacol de zile mari. Dacă nu pe teren, măcar în tribune unde sunt așteptați peste 25.000 de fani ai celor două mari rivale.

ADVERTISEMENT

DDB îndeamnă la unitate între facțiunile galeriei dinamoviste

Un meci FCSB – Dinamo nu se compară cu nicio altă dispută fotbalistică din România. Indiferent de numele sub care evoluează gruparea finanțată de Gigi Becali, rivalitatea este aceeași.

Purtătorul de cuvânt al Asociației Doar Dinamo București a făcut un apel către ultrasii din Peluza ”Cătălin Hâldan”, pentru a susține împreună echipa favorită în derby de România.

ADVERTISEMENT

”DUMINICĂ SĂ FIM TOȚI PCH

Nu judec sub nici o formă acțiunile altor (culori) suporteri și chiar dacă aş face-o, nu mi-aş permite să comentez, vreau doar să reamintesc cum stau lucrurile.

1. PCH a dat mereu tonul în peisajul ultra din România! Peluza aia nu numai că a întreținut fenomenul în ultimii ani, dar a și format noi generații de câini. Reamintesc un adevăr trist, Dinamo nu a mai câștigat un titlu din 2007 și nici în Europa nu a prea rupt gura târgului de ceva vreme. Cei mai tineri dinamoviști provin DIN TATĂ ÎN FIU sau au fost atrași de PASIUNEA VERITABILĂ A ULTRAŞILOR, transpusă în nenumărate coregrafii memorabile.

ADVERTISEMENT

2. Când pandemia încă țintuia românii în case, “ai mei” cântau pentru Dinamo pe străzi. Vă amintiți voi să mai fi fost alții!? Nici o amendă nu a fost prea mare și nici toate dubele din lume suficiente pentru a le opri “mania pentru câinii roșii”!

3. Ne-au dat voie afară din case, dar nu și pe stadioane!? Nici o problemă, din nou! PCH a susținut echipa din stradă, cântecele răsunând printre tunete și fulgere cu FC Argeș, singurele care aminteau de normalitate în acele zile teribile pentru umanitate.

ADVERTISEMENT

SĂ FIM ALĂTURI DE ECHIPĂ DUMINICĂ

Grăbiți-vă în Ștefan cel Mare pentru ultimele bilete din cele 8000 alocate!

Meciurile de genul ăsta nu pot fi câștigate altfel decât cu sufletul. Să fim cât mai numeroşi pe stadion! SUD-ul va fi acolo și el, sunt convins!

Din păcate, fondurile din bilete pe stadion ajung în contul clubului gazdă.

În Dinamo vor intra însă toți banii din cele virtuale și mai sunt doar 17.000 rămase până la sold out. Haideți să-l facem!

Cu respect,

Daniel Șendre Împărat”, a postat reprezentantul DDB pe Facebook.

Câte bilete s-au vândut pentru derby de România

Disponibile doar online, într-o primă fază, biletele pentru derby-ul FCSB – Dinamo s-au vândut într-un număr consistent.

Managerul sportiv al grupării campioane a anunțat că până vineri se vânduseră aproximativ 25.000 de bilete. Cea mai mare parte dintre acestea au fost achziționate de suporteri ai ”roș-albaștrilor”.

La rândul lor, dinamoviștii nici nu concept să nu umple până la refuz, duminică, peluza rezervată oaspeților, având rezervate 8.000 de locuri.

ADVERTISEMENT