News

Mobilizare în Spania pentru găsirea Danei, o româncă dispărută de 10 zile. Fetița ei de 7 luni, în grija tatălui

23.06.2019 | 21:36
Mobilizare in Spania pentru gasirea Danei o romanca disparuta de 10 zile Fetita ei de 7 luni in grija tatalui

Dana Leonte, o tânără româncă stabilită în Spania de 15 ani e de negăsit. Femeia în vârstă de 31 de ani a dispărut de mai bine de 10 zile și a lăsat în urmă un soț îngrijorat și rodul iubirii lor, o fetiță de doar 7 luni. Iubitul acesteia, Sergio Ruiz, a depus o plângere la poliție pentru că aceasta părăsise domiciliul conjugal, iar de atunci autoritățile sunt în căutarea ei.

Poliția spaniolă s-a mobilizat pentru a o găsi pe Dana

S-a creat o mobilizare uriașă în Spania după ce povestea dispariției Danei a devenit cunoscută. Românca trăia de doi ani în localitatea Arenas din provincia Malaga, sudul Peninsulei Iberice. Pe 12 iunie, după ce a scăpat de la locul de muncă, femeia nu a mai revenit acasă și a dispărut de parcă ar fi înghițit-o pământul. Concubinul ei a început atunci să alerteze familia și autoritățile locale.

Fratele femeii, Florin, spune că sora lui ascundea ceva și că în ultima vreme era dependentă de telefonul mobil, având un comportament ciudat. Sergio a acuzat-o că și-a abandonat familia, mai ales că micuța pe care o au împreună are doar 7 luni și nevoie mai mult ca oricând de mama ei.

Dispariția Danei a trezit interesul presei spaniole. Sursa foto: 20minutos.es.

Fratele Danei, Florin, este îngrijorat de dispariția femeii: „Cred că s-a întâmplat ceva cu ea. Era dependentă de telefonul mobil”

Sergio le-a povestit polițiștilor că Dana a luat câteva haine înainte să dispară și i-ar fi comunicat prin telefon decizia. Motivul plecării ei rămâne un mister. „Eu cred că s-a întâmplat ceva cu ea, era foarte dependentă de telefonul mobil, de toate aplicațiile, dar nu mai știm nimic de ea din 12 iunie.

Aș fi aflat. Am vorbit cu prieteni din România, Italia și Germania și nu știe nimeni nimic de ea”, a declarat fratele Danei, scrie libertatea.ro.