Sport

Mobilizare maximă pentru derby-ul Rapid – Universitatea Craiova! Galeria oltenilor anunță: „Facem show în Giulești”

Galeria „alb-albaștrilor” anunță o deplasare de poveste la derby-ul Rapid - Universitatea Craiova, iar oltenii vor să facă show pe stadionul din Giulești.
16.05.2023 | 16:52
Mobilizare maxima pentru derbyul Rapid  Universitatea Craiova Galeria oltenilor anunta Facem show in Giulesti
Mobilizare maximă pentru derby-ul Rapid - Universitatea Craiova! Galeria oltenilor anunță: „Facem show în Giulești”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Play-off-ul din SuperLiga se apropie de final, iar suporterii „alb-albaștrilor” anunță că vor fi lângă trupa lui Eugen Neagoe și în ultima deplasare din acest sezon din Giulești. Derby-ul Rapid – Universitatea Craiova este programat luni, de la ora 20:30, iar biletele pentru sectorul oaspeților au fost puse în vânzare.

Galeria oltenilor anunță înainte de derby Rapid – Universitatea Craiova: „Facem din nou show în Giulești, așa cum nu a reușit nimeni”. Suporterii se vor deplasa cu trenul în Capitală

Emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru un loc în preliminariile Conference League, iar suporterii anunță că vor fi aproape de olteni în lupta pentru cupele europene. Fanii „alb-albaștrilor” au fost într-un număr mare la ultimele două partide de pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar aceștia se pregătesc să îi susțină pe jucători și în deplasarea din Giulești.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord anunță că vor face spectacol la derby-ul cu Rapid București și se pregătesc deja pentru deplasarea din Capitală. Galeria Universității Craiova se va deplasa cu trenul pentru ultimul duel de pe teren străin din sezonul 2022-2023.

„Deplasarea în Giulești se face cu trenul. Jucăm luni, 22.05.2023, dar asta nu ne poate opri să facem din nou show în Giulești cum nu a mai reușit nimeni. Trenul: Craiova – București Nord, cu tren R-E 9904, cu plecare 15:30 din Craiova și sosire în Bucuresti Nord ora 18:56

ADVERTISEMENT

București Nord – Craiova, cu tren IRN 1821 cu plecare din București Nord ora 23:32, sosire în Craiova ora 03:07
Prețul pentru transportul dus-întors cu trenul este de 75 lei și respectiv: 60 lei pentru student (este necesară legitimația de student la înscriere si CNP-ul), iar elevii beneficeaza de transport gratuit (conform CFR, este necesar buletinul la înscriere)

Prețul biletului de intrare la meci este de 15 lei și se poate plăti atunci cand te înscrii la deplasare. IMPORTANT – AVEM VAGOANELE REZERVATE.  Pentru a sta ÎMPREUNA – NU VĂ LUAȚI BILETE LA TREN INDIVIDUAL.

ADVERTISEMENT

TOATE categoriile de bilete se vor lua DOAR prin intermediul Peluzei Nord Craiova – după ce vă înscrieți la deplasare. Înscrierile se vor face: Miercuri de la ora 19 la 21. Snobi English Pub Calea Unirii, nr 169Joi de la ora 19 la 21. Blizzz Music Bar (fost Wave ’84) str. Horia, nr. 16. Vineri de la ora 19 la 22. Locul la deplasare si biletul la meci sunt asigurate dupa înscrierea pe lista și achitarea sumei”, se arată în postarea Peluzei Nord.

Oltenii sunt exasperați de ratările din play-off: „I-am făcut mari pe Târnovanu, Moldovan și Aioanei. Fotbalul e nedrept”

„Geană” și-a propus ca Universitatea Craiova să joace un fotbal spectaculos, dar oltenii sunt exasperați de ratările din ultimele partide din play-off. Eugen Neagoe este frustrat ocaziile pe bandă rulantă pe care jucătorii săi nu le-au transformat în goluri în derby-urile cu Rapid, CFR Cluj, FCSB și Farul.

ADVERTISEMENT

„Sincer meritam să câștigăm ultimele trei meciuri. Fotbalul e nedrept. Ne dominăm adversarul, ne creem multe ocazii și abia înscriem din penalty. L-am felicitat pe Hagi, are jucători foarte buni, dar i-am dominat de la un capăt la altul chiar și în prima repriză când eram 11 la 11.

Un gol stupid la o greșeală pe care trebuie să ne-o asumăm. Iarăși portarul omul meciului. Toți merită la echipa națională. Scuffet nu, dar ceilalți trebuie să meargă. I-am făcut mari pe Târnovanu, Moldovan și Aioanei. Nici să glumesc nu îmi mai arde. Am dominat echipa de pe primul loc.

Sunt mulțumit de atitudinea lor, inclusiv Markovic care era criticat că nu aleargă. Băieții au un comportament foarte corect, dar facem greșeli în continuare. Ne dominăm adversarii și cred că suntem echipa cu cele mai multe ocazii în acest play-off și cu cea mai bună posesie în cele 8 jocuri”, a spus tehnicianul.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Rapid – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: